- 9 Ocak 2015
- 242
- 168
-
- Konu Sahibi hayattguzell
Amin İnsallahRabbim yar ve yardımcınız olsun canım. .
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. .
Cok sinir bozucu ki ben tam atlattim kendimi topladim simdi ayni mahkemeye cikicam.tatil donemine denk geldigi soylendi.Martta açılan dava nasıl Kasıma erteleniyor? Boşanmak neden bu kadar uzun sürüyor?
Tamam da 8 ay ileri mi atılır yuh?Cok sinir bozucu ki ben tam atlattim kendimi topladim simdi ayni mahkemeye cikicam.tatil donemine denk geldigi soylendi.
Avukat tutmadim maddi sebeplerden.baroda sskli oldugum icin vermediTamam da 8 ay ileri mi atılır yuh?Canım gitme, çıkma mahkemeye. Avukatına vekalet ver.
Evet ilk durusma olacak.o yuzden bu kadar gerginim.cekismeli olarak geciyor evrakta birlikte gidip dilekce vermedigimiz icin.ama ikimizde hemfikiriz bosanmak istiyoruz.Niye o kadar geç tarihe atmışlar ki? İlk duruşma mı? Anlaşmalı boşanma mı acaba?
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.
Evet ilk durusma olacak.o yuzden bu kadar gerginim.cekismeli olarak geciyor evrakta birlikte gidip dilekce vermedigimiz icin.ama ikimizde hemfikiriz bosanmak istiyoruz.
Bi tanıdimda verdi mahkemeye bir ay sonra gun verildi.vardir bir hayir diyorum bunda da amin tesekkur ederimBenim anne babamda yeni ayrıldı 1 ay sonraya verdiler anlaşmalı boşanmaydı.Bende öğrenciyim staj yapıyorum büroda adliyede yoğunluk,adli tatil falan olmadan çabuk geliyor aslında ama ssizin ki adli tatile uzak bir tarihte başvurulmuş niye böyle anlamadım.
Umarım tek celsede hallolur.Karşılıklı istiyorsanız şayet.
Allah açık etsin yolunuzu.
adliyeler yogun olabılıyorTamam da 8 ay ileri mi atılır yuh?Canım gitme, çıkma mahkemeye. Avukatına vekalet ver.
Mantığında bitirdiysen işi sakin ol. Günler geçtikçe heyecanını bastıracağını düşünüyorum aslında.Selam kizlar mart ayında açtığımız boşanma davası tarihi kasıma verilmisti.Ve 17 gün kaldı bende büyük stres oluştu.Hic bir talebim yok karsi taraftan tek istegim biran önce bitmesi.daha önce bu tadsız durumu yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi.Benim korkum stresten,heyecandan orda donuk kalmam konuşmakta zorlanmam
Ay hadi inşallah dediğin gibi olur.Hiç bir talep yok çoluk çocukta yokSüre normal maalesef dilekçeler vs bu kadar uzun sürüyor
Ilk celsede boşanmak hala istiyor musun diyor evet deyip dilekçemi tekrar ederim dersin
Bir şey sorarsa söyle karşı taraf ne derse desin karışma müdahale etme
O da boşanacağız derse çoluk çocuk maddi bir talep yoksa ilk celsede boşar mahkeme
Bir an önce boşanmak oğlunu aklamak için zorluk çıkaracaklarını düşünmüyorum.Ama eğer aleyhime çevirirseler davayı uzatıcam o zaman avukat tutucam talepleri bir bir sıralıcam.Böyle birşey olmasını istemeyeckeleri için. zorluk çıkarmazlarBen sizin konunuzu takip etmiştim O adamın ailesi çok tehlikeli bence
Eğer karşı tarafın avukatı varsa mutlaka siz de tutmalısınız
Yoksa bir bakarsınız dava sizin aleyhinize dönmüş
İnşallah ister istemez insan stresleniyor.Daha önce görmediğim bir ortam kelimelerin önemli olduğu bir ortam.adliyeler yogun olabılıyor
ayrıca mahkemede soru sormuyor hakım kadına sadece bosanmak ıstıyormusunuz dıyor evet dıyorsun bu kadar
kalpte mantıkta heryerde biten bir evlilik sadece soğuk bir ortam,kelimelerin önemli odluğu bir ortam olduğu için geriliyorum.Daha önce bulunmadığım bir pozisyonMantığında bitirdiysen işi sakin ol. Günler geçtikçe heyecanını bastıracağını düşünüyorum aslında.
En azından beynin duruşma günü kabul etmiş ve ona programlanmış olacak.