• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgecan'ın katilleri birbirine düştü!

İnan akşam haberlerine bakamıyorum kalbim kaldırmıyor. Burdan takip ediyorum okuyorum. Birde sanıklardan birinin akrabası avukatmış. Ama hangisinin bilmiyorum. O avukat muhtemelan sanıkların avukatlıgını yapıyor.
zaten başka biride yapmaz. benimde yüreğim kaldırmıyor ama okumadan da duramıyorum :(

Annesi ölene ÖKSÜZ, Babası ölene YETİM,Eşi ölene DUL derler.Peki EVLADI ölene ne derler..?Var mıdır bu ACININ ismi..?:KK42:

Bunları hangi avukat savunuyor ya!

bu bedduayi hep düşünürdüm insan kime bu şekilde beddua eder ki diye ben size ediyorum.DUVAR DİPLERİNE DUSUNDE B.KUNUZU YUVARLAYARAK ÖLun insallaaahhhhh

Bi pislikleri bile savunuyorlar Nasil vicdan bu ne hale geldik #ozgecani bile suçlayan var.. Allahin belalarina duygularimi yazamiyorum.:KK43::KK43:

bu pislikler için yaşasın cehennem !

Bunu savunmaya kalkan avukatinda allah cezasini versin kimse savunmamali bunu bunun gbleri :((

Allah belanızı versin bunları işkenceyle öldüreceksin ya akşam haberlerde duydum kendini korumak için biber gazı kullanırsan silah yerine geçiyormuş cezası varmış nasıl bir adalet anlamadım eger bu biber gazıyla kendini kurtarıp kacabilirsen ceza var sana yok özgecanımız gibi başımıza böyle bişey gelse başımızdakiler hesap soracaz diye konuşurlar keşke konuşacaklarına öyle cezalar verseler ki bu son olasa

Tuylerim urperdi. Resmen indirim almaya calisiyorlar. Biri gene akil eriyor belli ki

Bu avukatın facebook una baktim ama ben ürktüm bu adamdan... Onyargili olduğumu da düşünmüyorum... Ama incelerken aklimda beliren şey "sosyopat" oldu... Bilmiyorum bir tuhaf...

Ben arastirdim da avukat oyle bur adam degilmis. Simdi bunlari ayri hucreye kiyuyolar ya bece avukat az ceza almalarini saglayip mahkumlarin yanina atilmalarini istiyor. Sevebi de belli

yine bir erkeği (cani, sapık, pislik olsa da !!!) aklama seansı başlamış medyada. şiddet çocuğuymuş, eğitimsizmiş, psikolojisi bozukmuş. ah canım yüreğim parçalandı. ulan biz anneden doğar doğmaz sürekli bir baskı ile büyütülüyoruz, aile içi normal şiddetle terbiye ediliyoruz, az büyüyünce toplum bizi eğitiyor hak baskıyla kah tacizlerle (laf atmak taciz mi allasen, övmüş seni, güzelsin ya), sonra sevgilin, kocan, evladın seni dövüyor, sana sövüyor, erkek ya. sonra kadınlar daha çok depresyona giriyor, daha çok konuşuyor, laftan anlamıyor vs vs. ama öldürmüyor, tecavüz de etmiyor kadın. her özgürlük erkekte ama her suç kadında. her pislik erkeğe ait ama suçlu kadın. hani toplumda kadın, ana kutsal ya kocaman bir yalan bu. toplumda sadece "erkek (lik)" kutsal, gerisi onun kölesi, eşyası, en değersizi, canını acıtabileceği, alabileceği.

münevver, nuran, sinem, özgecan daha adını bilmediğimiz bir yığın insan, bebek, çocuk, hayvan ....
giyimi, dini, dini, dili, ırkı, işi, evi, yaşı ne olursa olsun hepsi birer can, hayvan bile olsa....
ne katliamlar oldu bu ülkede kaç çocuk tecavüze uğradı, kaç çocuk katledildi, yakıldı !!!!!!!!!!
illa medyayamı mal olması gerekiyor dur denmesi için hala neden cezalar ağırlaştırılmıyor !!!!!!!!
kadın tahrikmi etti, kadın açık saçıkmı giyindi senin içine şeytan girmiş kadın napsın!!!!!
ulan pislikler , 2 yaşında erkek çocuğu, 3 yaşında kız çocuğudamı tahrik etti seni ,lan adammı sanıyon kendini o pis nefsine alet ediyon her önüne çıkanı!!!!!!!!!!!!!!!
mu manyaklar, bu psikopatların, bu pedofili hastalarının alnında yazmıyor işte !!!!!!!!!!! her geçen tükürsede ondan sonra bunları bi kampa atsalar birbirlerini yeseler orda!!!!!!!!!!!!!!!

yok işte ne adalet, ne hukuk sistemi yeterli değil!!!!!!!!!!!!!!!!
bu ülkede düşünceleri yüzünden insanlar asılmış !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yazık değilmiydi o insanlara !!!!!!!!!!!!!!!
nerde şimdi ceza yaptırımı!!!!!!! nerde kanunlar !!!!!!!!!!!!! bu pisliklere bunlara rağmen yeme, içme hakkı veren kanunu napıyım ben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ilahi adalete güveniyorum her şeyden önce !!!!!!!!!!!!!!!!!

ondan sonrada yetersizde olsa adalet versin cezanızıda, içerdeki adalet dublörleri gelir hakkınızdan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back
X