Aynı heykeli başka yere diktiklerinde inanacağız hem bunu başta neden açıklamamış belediyenin haber verme
mercileri var onu devriye soksaymışlar olay yanlış anlaşılmazdı , kötü yönetiliyoruz
Fethiye Belediye Başkanı DP den 4 kez üst üste seçilmiştir önce bunu bir hatırlatayım .
Yani belli bir kesime giden eleştiriler havada kalıyor da
Zihniyete sinirlenmek normal tabii , heykel bacağı yuh yani alt tarafı da denilebilir de ...
Bu konuda da Başkan Saatçinin konu ile ilgili açıklaması ; heykeli müstescenlikle alakalı olarak kaldırmadıkları , sadece parkın içinde bulunan Özgecan anıtını gölgede bırakacak büyüklükte oldukları için (4 balerinmiş) şehrin başka bir noktasına taşıyacakları olmuş .
Hatta bacakları için kaldırdılar haberini yapanlara da epey bir saydırmış (belediyenin sitesinden bakabilirsiniz)
banane Erdoğan kaldırdı işte, o kaldırdı yaaaa bananeeeee. öf sende korucam diye parçaladın kendini ağlamak istiyorum şuvanNe güzel hükümet ve secmenlerine saydiriyordu bazıları niye bozdun ki :))
Öyle yorumlar yapılmış ki heykeli Erdoğan kaldirtmis sandım tam dönüp haberi tekrar okuyacaktim ki senin yorumu gördüm :)
ıyı heykellere corap tayt pantolon gıydırmeye kalkmamıslar
herseyı beklerım
kucuk bı dıpnotcuk : ısın aslı farklıymıs heykeller baska yere tasıncakmıs ,bıdaha saydırmadan once arastırcam valla ...
banane Erdoğan kaldırdı işte, o kaldırdı yaaaa bananeeeee. öf sende korucam diye parçaladın kendini ağlamak istiyorum şuvan
ıyı heykellere corap tayt pantolon gıydırmeye kalkmamıslar
herseyı beklerım
kucuk bı dıpnotcuk : ısın aslı farklıymıs heykeller baska yere tasıncakmıs ,bıdaha saydırmadan once arastırcam valla ...
Tek bir kıvılcım yeter saydırmak için. Cidden bazı kesim pusuda bekliyor. Haberin aslı tam ters istikametteyken direk bu şekil yorumlamanın altında art niyet aranır ki vardırda. Iyisiyle kötüsüyle eleştirilir tabi ki ama sırf şu zamanda sadece ''karşı taraf'' taşlansın, kutuplaşma artsın diye bu haber bence. Cidden hiç kimse masum değil bu dönemde. Kapılmamak gerek. Sizin yorum açıklık getirdi sağolun ausFethiye Belediye Başkanı DP den 4 kez üst üste seçilmiştir önce bunu bir hatırlatayım .
Yani belli bir kesime giden eleştiriler havada kalıyor da
Zihniyete sinirlenmek normal tabii , heykel bacağı yuh yani alt tarafı da denilebilir de ...
Bu konuda da Başkan Saatçinin konu ile ilgili açıklaması ; heykeli müstescenlikle alakalı olarak kaldırmadıkları , sadece parkın içinde bulunan Özgecan anıtını gölgede bırakacak büyüklükte oldukları için (4 balerinmiş) şehrin başka bir noktasına taşıyacakları olmuş .
Hatta bacakları için kaldırdılar haberini yapanlara da epey bir saydırmış (belediyenin sitesinden bakabilirsiniz)
herhangi bi haberi görür görmez, twittere bakıyorum, ordan teyit ediyorum ben, en iyisi :))O kadar çok yalan haber yapılıyor ki ben her habere temkinli yyaklaşmaya başladım. Bu haberi de ilk okuduğumda kesin dedim carpitmislardir. Nitekim burda yazıldığı gibi değilmiş olay
herhangi bi haberi görür görmez, twittere bakıyorum, ordan teyit ediyorum ben, en iyisi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?