• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgecan Parkı'nda bacakları açıkta olan heykeller vinçle kaldırıldı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı heykeli başka yere diktiklerinde inanacağız hem bunu başta neden açıklamamış belediyenin haber verme
mercileri var onu devriye soksaymışlar olay yanlış anlaşılmazdı , kötü yönetiliyoruz

Valla ben bilmem , Demokrat Partili Fethiye Belediye Başkanı bilir .

4 kez seçildiğine göre Fethiye halkı yönetiminden memnun demek .

Yazık ya nekadar basitlik. Heykel e sanata bile saygı yok. Gerçi kadına saygı olmayan yerde belkide çok fazla beklenti benimkide.
Erkeklerin yönettiği ve yine erkeklerin yıktığı bir ülkedeyiz maalesef.
Söylenilecek bir şey yok çünkü üzerine alınması gerekenler pişkin pişkin kulaklarını tıkıyorlar.
KADİNLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN TÜRKİYE!!!

Fethiye Belediye Başkanı DP den 4 kez üst üste seçilmiştir önce bunu bir hatırlatayım .

Yani belli bir kesime giden eleştiriler havada kalıyor da :KK51:

Zihniyete sinirlenmek normal tabii , heykel bacağı yuh yani alt tarafı da denilebilir de ...

Bu konuda da Başkan Saatçinin konu ile ilgili açıklaması ; heykeli müstescenlikle alakalı olarak kaldırmadıkları , sadece parkın içinde bulunan Özgecan anıtını gölgede bırakacak büyüklükte oldukları için (4 balerinmiş) şehrin başka bir noktasına taşıyacakları olmuş .

Hatta bacakları için kaldırdılar haberini yapanlara da epey bir saydırmış (belediyenin sitesinden bakabilirsiniz)

Ne güzel hükümet ve secmenlerine saydiriyordu bazıları niye bozdun ki :))

Öyle yorumlar yapılmış ki heykeli Erdoğan kaldirtmis sandım tam dönüp haberi tekrar okuyacaktim ki senin yorumu gördüm :)

Ne biçim bir zihniyet bu ya.Bu kafayla bir adım bile ileriye gidemeyecek ne yazık ki ülkem :KK43:

ıyı heykellere corap tayt pantolon gıydırmeye kalkmamıslar
herseyı beklerım
kucuk bı dıpnotcuk : ısın aslı farklıymıs heykeller baska yere tasıncakmıs ,bıdaha saydırmadan once arastırcam valla ...

Ne güzel hükümet ve secmenlerine saydiriyordu bazıları niye bozdun ki :))

Öyle yorumlar yapılmış ki heykeli Erdoğan kaldirtmis sandım tam dönüp haberi tekrar okuyacaktim ki senin yorumu gördüm :)
banane Erdoğan kaldırdı işte, o kaldırdı yaaaa bananeeeee. öf sende korucam diye parçaladın kendini ağlamak istiyorum şuvan :KK42:

herseyı beklerım
kucuk bı dıpnotcuk : ısın aslı farklıymıs heykeller baska yere tasıncakmıs ,bıdaha saydırmadan once arastırcam valla ...

aynen bende izledim videoyu belediye başkanı konuştu

Heykeli kaldırmak tamam saçma ama heykelde de estetik namına hiç bir şey yok? Bu nasıl sanat... Almış bir balerin görüntüsünü heykelini yapmış arkadaş hani senin sanatçı yorumun? Barbi bebek yapar gibi heykel yapmış.. Kaldırılmasına bu açıdan sevindim.

herseyı beklerım

O kadar çok yalan haber yapılıyor ki ben her habere temkinli yyaklaşmaya başladım. Bu haberi de ilk okuduğumda kesin dedim carpitmislardir. Nitekim burda yazıldığı gibi değilmiş olay

Fethiye Belediye Başkanı DP den 4 kez üst üste seçilmiştir önce bunu bir hatırlatayım .

Yani belli bir kesime giden eleştiriler havada kalıyor da :KK51:

Zihniyete sinirlenmek normal tabii , heykel bacağı yuh yani alt tarafı da denilebilir de ...

Bu konuda da Başkan Saatçinin konu ile ilgili açıklaması ; heykeli müstescenlikle alakalı olarak kaldırmadıkları , sadece parkın içinde bulunan Özgecan anıtını gölgede bırakacak büyüklükte oldukları için (4 balerinmiş) şehrin başka bir noktasına taşıyacakları olmuş .

Hatta bacakları için kaldırdılar haberini yapanlara da epey bir saydırmış (belediyenin sitesinden bakabilirsiniz)
Tek bir kıvılcım yeter saydırmak için. Cidden bazı kesim pusuda bekliyor. Haberin aslı tam ters istikametteyken direk bu şekil yorumlamanın altında art niyet aranır ki vardırda. Iyisiyle kötüsüyle eleştirilir tabi ki ama sırf şu zamanda sadece ''karşı taraf'' taşlansın, kutuplaşma artsın diye bu haber bence. Cidden hiç kimse masum değil bu dönemde. Kapılmamak gerek. Sizin yorum açıklık getirdi sağolun aus

O kadar çok yalan haber yapılıyor ki ben her habere temkinli yyaklaşmaya başladım. Bu haberi de ilk okuduğumda kesin dedim carpitmislardir. Nitekim burda yazıldığı gibi değilmiş olay
herhangi bi haberi görür görmez, twittere bakıyorum, ordan teyit ediyorum ben, en iyisi :))

Millet heykelden tahrik oluyor ya ne sapık zihniyetli bir toplumda yaşıyoruz. Utanıyorum...

Back