özgecan aslan :((

annesininkartanesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
249
233
Bugun rast geldim tvde.urktum korktum,uzuldum,agladim,dusundum..kendi kizimi,oglumu dusundum,o kizcagizi ve ailesini,annesini babasini....bunu o guzel kiza yapan caniyi dusundum onun serefsiz babasini,annesini kardeslerini...allahim bu nasil bir acidir...cok etkilendim..nasil bir sona gidiyoruz böyle?..söyleyecek cok sey var ama ne onemi var artik...tek dilegim idam geri gelsin,bu gibi canileri beslemek günahtir..kafam allak bullak okadar icim aciyorki ifade edemiyorum arkadaslar ((((

Bende bugun internette denk geldim urperdim resmen nasil guzel bi kiz daha gencecik... Allah kimseye yasatmasin nasil bi acidir kendisi neler yasadi kimbilir ya ailesi.. tuylerim diken diken oldu nasil bi caniliktir bu... Idam az gelir bence kissasa kissas gerek ki ibret olsun boyle insanliktan cikmislara nasil bi dusunce nasil bi kendini kaybetmislik bu söyleyecek cok sey var ki...

Bende empati yaptikca delirecek oluyorum.rabbim sabirlar versin ailesine,dayanma gucü versin..cezalar caydirici olmadikca boyle suclular cogalacak...simdi ne desen bos,kizsan bos,sabir dilemek bos ne ceza versen bos giden gitti herkezin yuregi yandi.... allah hayirli evlatlar versin evlatlarimizi hayirli eylesin,boyle bir aciyi yasatmasin kimseye.insallah icerde o caninin icabina bakarlar

Bu tür olayların yaşanmaması için uyuşturucu baronlarıyla, çeteleriyle ciddi mücadele edilmeli, zira gencecik çocuklar haplanıp haplanıp hem kendilerini hem de bulaştıklarını bitiriyorlar.
Medya ayağıyla ciddi mücadele edilmeli. Ahlaki değerlerimize zarar veren, en iğrenç olayları bile sıradanlaştıran programlara, dizilere ayar verilmeli. Kendini izlediği mafya filmleriyle kabadayı edasıyla köşebaşı tutmaya özendiren diziler bitirmeli...
İnsanın fıtratını bozan her şeyle her alanda topyekün mücadele edilmeli.
Önce bu toplumun neden bu kadar bozulduğunu anlamak lazım. Zira sebepleri gözardı edip sonuçlara ağlamak yine ağlamayı getirir.
Son olarak ısrarla söylüyorum masum bir cana kıyanın, canı da alınmalı ve suçlara getirilen cezalar her yerde ilan edilmeli.

Cok dogru katiliyorum ama yok iste bunlara seriat lazim anca,cezalar caydirici degilki,caydirici olmayan cezalar niye var anlamiyorum en basiti trafik cezalari yok su para yok bu para herkezin bi sekilde odeyebilecegi miktarlar,ne anlarim ben bu cezadann ceza degil devletin gecim kaynagi sanki verin adamakilli ceza suründurun bakalim bidaha alkollu vs arac kullanirmi..böyle sapiklarida ibreti alem meydanda sallandirmali

bencede kesinlikle idam geri gelsin cem garipoğluda münevveri parça parça etti bi de cem garipoğlunu savunan avukat Metin Feyzioğlu Türkiye Barolar Birliği Başkanı . cem garipoğlunun öldüğüne aklı olan kimse inanmaz adam yurtdışında sahte kimlikle gününü gün ediyor maalesef böyle bir ülkede yaşıyoruz . özgecanı öldüren ve yardım yataklık edenlerde böyle olmayacağı ne malum . o nasıl testereyle o kızı kestiyse onuda öyle keseceklerdi, o nasıl dna izleri kalmasın diye kızın ellerini kestiyse onunda kesilecekti hem de canlı canlı gerçekten hakettikleri bu.

Ya babasi ne diyor özgecanin,adamcagizin temizligine bak caninin ailesinede sabir diliyo o caninin babasi olacak serefsiz ogluna yardim ederken özgecanin babasinin efendiligine bak,cigeri yanarken bile offff of.....eli öpülesi baba allahim sabirlar versin sizleree,,,bu cani mikroba kisasa kisas yapilsa ellerini kesseler heryerini kesseler hatta bir ilki yapsalar bu caniyi halkin önüne atsalar allahim sen bilirsin cok Üzgünüz cookkkkk en cokta elimizden birsey gelmiyor olmasi insani hem suclu hissettiriyor hem kahrediyor,kadin basima utaniyorum bu yük cok agir geliyor coook,bunun kadinla kizla coluk cocukla alakasi yok.bu sapkinlik sapiklik allahin hayvanina bile tecavuz ediyorlar bunlari beslemeyeceksinn gunah onun yedigi ictigi haramm...allah rahmeteylesun mekani cennet olsunn kizim7zin ailesine cok cok sabir versin

Bir ana evladini ne zorluklarla dunyaya getiriyor,buyutuyor,okutuyor boyle yazmasi ne basit degilmi iki satirda koca omur geciyor ve hic bir sifat yakistiramadigim o mahluk o canii,senin gozunden sakindigin,opmeye kiyamadigin,cok uyudugu zaman nefesini dinledigin,kendin ac kalip once doyurdugun,goz yasina dayanamadigin,varin yogun canini cigerini pis emelleri icin vahsice,gaddarca,serefsizce bir gecede elinden aliyor((bir anaya "keske silahla öldürselerdi"dedirtebilen bu mahlukatlari bizim vergilerimizle beslemelerine dayanamiuorum,,insallah bunlar daha beter acilara maruz kalsinlar,hergun olmek icin yalvarsinlar

caninin annesi de dün show habere röportaj vermiş. caninin babasıyla yıllar önce boşanmış. çünkü adam bunu sürekli dövüyormuş, kocam ileri derecede şiddet eğilimli biri dedi. zaten caniyi ve kız kardeşini de küçükken sürekli dövermiş. ayrıldıktan sonra çocuklarımın babalarında kalmamaları için mücadele ettim ama maalesef alamadım onları, onlar da böyle bir babanın elinde bu şekilde yetiştiler dedi. cani, daha önce babasını 2 kez bıçaklamış... eee sen küçükken çocuklarına şiddet gösterirsen büyüyünce de böyle toplum mikrobu olurlar...

kesinlikle idam geri gelsin....halka sorulsun refarandum yapilsin ben eminimki referandumdan idama evet cikar....

ŞERİAT YAŞANMADIKÇA BU TÜR ŞEYLER DAHA ÇOK OLUR,İNSANLAR HAYVANDAN BETER OLUR ŞEYTANDAN BETER OLUR.ALLAH'IM AİLESİNE SABIRLAR VERSİN BİZİM ÇOCUKLARIMIZI DA ALLAH'IM KORUSUN. ALLAH'A EMANET BİZİM KORUYUP KOLLAMAMIZ BOŞ, RABBİMİZİN KORUMASI ÖNEMLİ!!!!

Allah hepimizi böyle cahillerden, cani insanlardan korusun.
Ben daha minicik 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in vahşice katledilmesini atlatamamışken birde üstüne bu Özgecan Aslan cinayetinin gelmesi.. Söyleyecek kelime bulamıyorum artık. Nasıl bir toplum olmuşuz biz. Ne günahları vardı?
Bu tür katillerin kesinlikle en ağır cezayı alması lazım.
Sürekli kendimizi Özgecan yerine koyar olduk bu yaşananlar sayesinde. Ne zaman acımız diner bilemiyorum...

daha niceleri hemde merak etme afterdarkmoon bunuda unuttururlar hergün bir yenisi eklenio zaten

Bence de bu tur olaylarda,sapiklara,kapkaclara,hirsizlara,toplumun düzenini bozan bu mahlukatlara seriat ceza hükümleri uygulanmali,sonucta Türkiye de bir islam ülkesi,aksi halde ve görunen o ki,insanoglu zivanadan cikiyor.

Cok haklisiniz boyle olaylar oldukca insan tedbir ustune tedbir almaya calisiyor,cocuklarimizi biryere gonderirken neler neler geliyor aklimiza,sonrasinda panikatak vs oluyoruz,piskolojimiz bozuluyor ve yeni nesilde herkezden süpheci kimseye guvenemeyen korkak olacak bu gidisle,toplumun huzuru yok cezalar hic caydirici degil suc islemekten korkmaz olmuslar,allahim sonumuzu hayir etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…