- 23 Ocak 2015
- 249
- 233
-
- Konu Sahibi annesininkartanesi
Bende empati yaptikca delirecek oluyorum.Bende bugun internette denk geldim urperdim resmen nasil guzel bi kiz daha gencecik... Allah kimseye yasatmasin nasil bi acidir kendisi neler yasadi kimbilir ya ailesi.. tuylerim diken diken oldu nasil bi caniliktir bu... Idam az gelir bence kissasa kissas gerek ki ibret olsun boyle insanliktan cikmislara nasil bi dusunce nasil bi kendini kaybetmislik bu söyleyecek cok sey var ki...
Cok dogru katiliyorum ama yok iste bunlara seriat lazim anca,cezalar caydirici degilki,caydirici olmayan cezalar niye var anlamiyorum en basiti trafik cezalari yok su para yok bu para herkezin bi sekilde odeyebilecegi miktarlar,ne anlarim ben bu cezadann ceza degil devletin gecim kaynagi sanki verin adamakilli ceza suründurun bakalim bidaha alkollu vs arac kullanirmi..böyle sapiklarida ibreti alem meydanda sallandirmaliBu tür olayların yaşanmaması için uyuşturucu baronlarıyla, çeteleriyle ciddi mücadele edilmeli, zira gencecik çocuklar haplanıp haplanıp hem kendilerini hem de bulaştıklarını bitiriyorlar.
Medya ayağıyla ciddi mücadele edilmeli. Ahlaki değerlerimize zarar veren, en iğrenç olayları bile sıradanlaştıran programlara, dizilere ayar verilmeli. Kendini izlediği mafya filmleriyle kabadayı edasıyla köşebaşı tutmaya özendiren diziler bitirmeli...
İnsanın fıtratını bozan her şeyle her alanda topyekün mücadele edilmeli.
Önce bu toplumun neden bu kadar bozulduğunu anlamak lazım. Zira sebepleri gözardı edip sonuçlara ağlamak yine ağlamayı getirir.
Son olarak ısrarla söylüyorum masum bir cana kıyanın, canı da alınmalı ve suçlara getirilen cezalar her yerde ilan edilmeli.
bencede kesinlikle idam geri gelsin cem garipoğluda münevveri parça parça etti bi de cem garipoğlunu savunan avukat Metin Feyzioğlu Türkiye Barolar Birliği Başkanı . cem garipoğlunun öldüğüne aklı olan kimse inanmaz adam yurtdışında sahte kimlikle gününü gün ediyor maalesef böyle bir ülkede yaşıyoruz . özgecanı öldüren ve yardım yataklık edenlerde böyle olmayacağı ne malum . o nasıl testereyle o kızı kestiyse onuda öyle keseceklerdi, o nasıl dna izleri kalmasın diye kızın ellerini kestiyse onunda kesilecekti hem de canlı canlı gerçekten hakettikleri bu.Bugun rast geldim tvde.urktum korktum,uzuldum,agladim,dusundum..kendi kizimi,oglumu dusundum,o kizcagizi ve ailesini,annesini babasini....bunu o guzel kiza yapan caniyi dusundum onun serefsiz babasini,annesini kardeslerini...allahim bu nasil bir acidir...cok etkilendim..nasil bir sona gidiyoruz böyle?..söyleyecek cok sey var ama ne onemi var artik...tek dilegim idam geri gelsin,bu gibi canileri beslemek günahtir..kafam allak bullak okadar icim aciyorki ifade edemiyorum arkadaslar((((
Halk zaten istiyor idami ama iste halkin vekili bi halta yaramiyor herzamanki gibi mecliste uyuyorkesinlikle idam geri gelsin....halka sorulsun refarandum yapilsin ben eminimki referandumdan idama evet cikar....
Hic bisey yapmayip halka verseler tmmdir zaten,insallahhhh icerde canindan bezdirsinleraslında idamdan daha güzel bi ceza var bunlar için ama ....
daha niceleri hemde merak etme afterdarkmoon bunuda unuttururlar hergün bir yenisi eklenio zatenAllah hepimizi böyle cahillerden, cani insanlardan korusun.
Ben daha minicik 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in vahşice katledilmesini atlatamamışken birde üstüne bu Özgecan Aslan cinayetinin gelmesi.. Söyleyecek kelime bulamıyorum artık. Nasıl bir toplum olmuşuz biz. Ne günahları vardı?
Bu tür katillerin kesinlikle en ağır cezayı alması lazım.
Sürekli kendimizi Özgecan yerine koyar olduk bu yaşananlar sayesinde. Ne zaman acımız diner bilemiyorum...
Cok haklisiniz boyle olaylar oldukca insan tedbir ustune tedbir almaya calisiyor,cocuklarimizi biryere gonderirken neler neler geliyor aklimiza,sonrasinda panikatak vs oluyoruz,piskolojimiz bozuluyor ve yeni nesilde herkezden süpheci kimseye guvenemeyen korkak olacak bu gidisle,toplumun huzuru yok cezalar hic caydirici degil suc islemekten korkmaz olmuslar,allahim sonumuzu hayir etsin....Allah hepimizi böyle cahillerden, cani insanlardan korusun.
Ben daha minicik 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in vahşice katledilmesini atlatamamışken birde üstüne bu Özgecan Aslan cinayetinin gelmesi.. Söyleyecek kelime bulamıyorum artık. Nasıl bir toplum olmuşuz biz. Ne günahları vardı?
Bu tür katillerin kesinlikle en ağır cezayı alması lazım.
Sürekli kendimizi Özgecan yerine koyar olduk bu yaşananlar sayesinde. Ne zaman acımız diner bilemiyorum...