• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Özge özele sakın kaş yaptırmayın.. yaptığı işin arkasında durmuyor

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

elfrya

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
525
64
318
Kütahya
3 gün önce özge özele microblaidng yaptırdım. Ancak 3 günün sonunda işlem tutmadı aradım asistanını bana kaşların doğallaşmış diyor doğallaşmış dediği benim kendi kaşımdı zaten ücret iademi istedim çünkü ciddi bi rakam ödedim beni engellediler arkadaşlar böyle insanlar ınstagramdan reklam yapıyorlar ama yaptıkları işin arkasında durmuyorlar benim param boşuna gitti sakın yaptırmayın ınstagramdan yazdım özge özel engelledi, telefon ve whatsaptanda asistanları engelledi.. hayatımda böyle şey görmedim.. allaha havale ediyorum yiyemesin o parayı..

Merhabalar keşke görsellerle gösterseydiniz nasıl yaptığını belki ifadenizi bozmadan yapmıştır zevk ve renk meselesi bazı şeyler. Geçmiş olsun çok

Merhabalar keşke görsellerle gösterseydiniz nasıl yaptığını belki ifadenizi bozmadan yapmıştır zevk ve renk meselesi bazı şeyler. Geçmiş olsun çok

Senin için görsel atayım canım evett o kadar doğalki micro görünmüyor.

Eklentiler

• 53935639-7483-45C9-A4D3-E294AB051CA0.jpeg
    53935639-7483-45C9-A4D3-E294AB051CA0.jpeg
    17,7 KB · Görüntüleme: 3.640
Hayır işlem yoktu ilk defa özge hanıma gittim işlem tutmayabilir onu anlıyorum ama ben arayıp söylediğimde whatsap ınstagram her yerden engellediler ilgilenmek yerine. Tek seans zaten özge hamım tek seans çalışıyor 4 5 ay sonra gel dedin 1 hafta sonra zaten işlem gitmişti

Kaşınızda önceden işlem varmıydı? Ve tek seans mı işlem yaptırlar size?

Hayır işlem yoktu ilk defa özge hanıma gittim işlem tutmayabilir onu anlıyorum ama ben arayıp söylediğimde whatsap ınstagram her yerden engellediler ilgilenmek yerine. Tek seans zaten özge hamım tek seans çalışıyor 4 5 ay sonra gel dedi 1 hafta sonra zaten işlem gitmişti.

mstfm aynen, benzer şeyler duydum bende özge hanım hakkında. Arkadaşım oraya gidip memnun kalmadı ve sonra aramış söylemiş ilgisiz şekilde davranmışlar, vitamin vs birsürü para ödemiş kız ve sonuç alamamış kişiden kişiye değişir demişler. tamam değişebilir anlarım ama memnuniyetsizlik varsa o kadar parayı alıp böyle bize ne denedik olmadı diyemezsin yani . hiç etik değil. ama zaten şöyle bir yol izlemiş kendisi popcuların menajeri 3-5 bayana kaş yapmış falan ( ücretsiz yapmış olsa gerek tanıtım amaçlı ünlülerle 2 foto instaya tamam biliorsunuz) oradan yürümüş işi tutturmuş. arkadaşımda verdiği paraya çok üzüldü şuan miktarı hatırlamıyorum ama duyduğumda şok olmuştum . ne iade ettiler nede işlem yaptılar nede başka birşey yanlarına kar kaldı. Bence de oraya gitmeyin arkadaşlar sizde aynı maduriyeti yaşayabilirsiniz.

3 gün önce özge özele microblaidng yaptırdım. Ancak 3 günün sonunda işlem tutmadı aradım asistanını bana kaşların doğallaşmış diyor doğallaşmış dediği benim kendi kaşımdı zaten ücret iademi istedim çünkü ciddi bi rakam ödedim beni engellediler arkadaşlar böyle insanlar ınstagramdan reklam yapıyorlar ama yaptıkları işin arkasında durmuyorlar benim param boşuna gitti sakın yaptırmayın ınstagramdan yazdım özge özel engelledi, telefon ve whatsaptanda asistanları engelledi.. hayatımda böyle şey görmedim.. allaha havale ediyorum yiyemesin o parayı..
Merkeze gidin direk internetten ugrasmayin. Sikayetvar com a mesaj atin evet baya reklamini yapan biri lafta cok bilen birk gibi ama foss

Back