Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Özenle Uzattığım Saçlarım Mahvoldu, Yardım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.245
198
moralim çok bozuk. iki yıldır bir makas bile vurulmayan kırıksız güzel saçlarım gitti, cadı bir kafa geldi.

bir hafta kadar yatmamı gerektirecek bir rahatsızlığım oldu geçtiğimiz hafta ve bir hafta boyunca yattım. saçım sürekli en tepeden topluydu. gevşediğinde yine en tepeden yine en tepeden topladım yattığım yerden. taramak falan mümkün değil boyun sancısından ölüyorum. öyle keçe gibi oldu bağladığım yer. iki gündür ayaklandım. bugün iki avuç saç heba ederek zar zor açıldı saçlarım, kopan kopana... yıkadım ve bir baktım ki kafamın dibine kadar kopuk kopuk. kırık gibi. saçlarımı azıcık kaldırıyorum kat falan verdirsem bitecek mi diye yine kopuk kopuk. ağlayacağım sinirden. kısaca uzun saçların tepeme ta diplerime kadar kopuk kopuk. ve yanık gibi kalkık kalkık duruyorlar. kırığın ne demek olduğunu bu yaşımda anlıyorum daha. hem de ne kırık. kırık mı kopuk mu yanık mı ne demeliyim bilmiyorum. yanmadığı halde uçları yanık gibi de duruyor.

benzer şekilde saçları mahfolan var mı? ben bu dibime kadar çıkan kısa ve kopuk olup uçları kalkan saçlarıma ne uygulayarak diğerlerinin arasında kaynamasını sağlayabilirim. bütün enerjim gitti. zaten berbat bir ay geçiriyorum. bu da tuzu biberi oldu.
lütfen bi fikir verin.

evet ya tepeden toplamak büyük hata ...

toplaya toplaya ince olan saçlarım daha da ince oldu...

:44:

ben kendım kullanmadım ama burdan bıcok kullan okudum cokta memnunlardı glissin siyah sac serumu baya ıse yarıyomus kırıklar ıcın bı dene ıstersen

bide topladığımız tokanın da önemi var ince lastik gibi olanlar çok fena....

2 senedir makas bile vurulmadigindan dolayi kirik olmasin? :26:
Belki daha once fark etmemissinizdir?
Bence kestirin... Saglikli uzasin

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

saçımı yatarken örmüştüm. okula gideceğim, hiç ne halde olduğunu görüp keyfimi kaçırmak istemiyorum :26: . tolin'in önerisi siyah gliss'i en kısa zamanda deneyip sonuçları paylaşacağım.

ben kendım kullanmadım ama burdan bıcok kullan okudum cokta memnunlardı glissin siyah sac serumu baya ıse yarıyomus kırıklar ıcın bı dene ıstersen

hımm üstünde kırık ve kuru saçlar için yazıyor. glissin spreyini kullanıyorum ama onunla yumuşayacak gibi değil, mutlaka deneyeceğim bunu. gerçi kuru saçla için diyor, saçlarım yağlı. ama çarem yok, deneyeceğim. :26:

bide topladığımız tokanın da önemi var ince lastik gibi olanlar çok fena....

gayet bez yapılı ama sıkı tutan bi tokayla topladım ama nafile... :26:
2 senedir makas bile vurulmadigindan dolayi kirik olmasin? :26:
Belki daha once fark etmemissinizdir?
Bence kestirin... Saglikli uzasin

ah sorma ya hiç kırık aldırmadım dediklerim şaşıp kalıyordu gerçekten kırık nedir bilmiyorum permalı saçlarımı kestirip uzamaya bıraktığımdan beri. kadife gibiydi şimdi tepeden aşağı diken diken. çok fazla kısa kullandım şöyle uzun saça hasretim gerçekten kıyamam, kurtarmaya çalışacağım. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…