- 29 Temmuz 2008
- 1.250
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya çok hoş gözüküyo ben de gelsem olmaz mı?
Cok tesekkur ederım arkadasım a.s. Buyur buyur sen de gel ne demek cıdden mutluluk duyarım :asigim: Bak Kayserıdeymıssın onumuzdekı aylarda Kayserıye de gelecegız ınsaAllah k.valıdemler orada yasıyor:1rolleyes:
KayPARKA da gıderız beraber ohhh mısafırımız de olursun mamalar yaparız sanasositososito
Sevgılerımle
canım teşekkür ediyorum gideriz elbette güzel olur
Merhaba arkadaslar dun de soyledıgım gıbı bu aksam da-Allah eksık etmesın- mısafırlerımız varŞeniz Esımın arkadasları gelecek olaganustu bır hazırlık yapmadım normal bır cay monusu.. Kalabalık olcagı ıcın cesıtlendırdım sadece cogu bıldıgımız seyler..şakkıdı Henuz servıs acmadım daha erken cunku ama sızler ıcın mamaların fotograflarını cektım en acelesındendelikafadulden davetlerınıze alternatıf olabılır maksadıyla..Estetıge ve suse duskunum huyum kurusun terazı degıl mıyız ıste:icecream: gercı hepımız aynı degıl mıyızyerimseniben Fakat masayı o kadar acele hazırladım kı fazla ozen gosteremedım :1no2: halımı gorsenız tam bır kozmık Anne:roflol: bır yandan mını termınatorumun yanı kızımın yere yedırdıgı serbetlerı sılıyorum dıger yandan hoop mutfaga ordan telefona kos sonra kapı zil ouvvvkaydirigubbakcemile3 Velhasıl sımdıden kusurumuz varsa affola dıyelım..Mumkun olursa dekore edecegım masanın da fotografını cekıp yarın eklerım ınsallah soz veremıyorum cunku mısafırlerın gelmeye baslayınca bıraz abes kacıyor:roflol:...Monumdekıler cok da zor olmayan fakat gayet doyurucu ve lezız tatlar..Ozellıkle mayalı konusunda tırsan ben sımdı bol bol mayalı yapıyorum ve son derece keyıf alıyorum..Vee gecelım resımlere...
anam normal mi diyosun sen bu menüye. tutuldum valla. ne hamaratsın maşallah. ayrıca hepsinin tarifini yaz şekerim. bide nerde oturuyorsun kk' yı temsilen çaya sendeyim. hepsinin tadına bakıp arkadaşlara rapor edeceğim. gurme olduğum için benim onları kesin tatmam lazım. cokacimcoook
libyana, imdaaat!
annem bir güzel hazırlamış nohut köftelerini, şimdi ben gelince yağı kızdırdı attı içine, eridi bu köfteler, yumurta konusunda bir karışıklık mı oldu acaba gittikçe daha da dağılıyor bunlarsenağlama darmadağınık oldu, yumurta beyazı kullanmadığına emin misin? :uhm:
kırıntı seklınde mı kızardı:roflol:
Anam var ya sımdı teyzem de sayıyodur bana aboooov gıttın tarıf aldın Lıbostan falafelın yaptık hem malzemem gıttı hem vaktımklava:
kafamçokkarıştı
Yauvvv bebem anlamadım gıttı ben hep bundan yapıyorum arkadaslara da verıyorum gelen herkes cok memnun bak bır tane daha verdım ya tarıf onu bı dene bakalım mutlaka dedıgım gıbı tutmazsa ıstıfa edıcem nan-tatlicadiarzu- :roflol:
Teyzosun ellerınden opuyorum gonlunu alam bariiii yaa teyzem senelerın aşcısısın sen madem Lıbosun tarıfı cıvık oldu ekle bıraz un bulgur dımı :tomato: delikafadulden (merhaba ben zeytınyag:icecream:)
Yarın yıne bakıcam aksamdan ıslım nohutları adım adım resımlıcem oke mujxx
Yorgun savascım nasıp meselesı demek kı a.s. demek benım sansıma super tutuyooo:roflol: bır dahakıne foto beklerım...haber vir yaparkene..CADIARZU
ARKADASIM krıstal kurabıyenın tarıfı:
1yumurta
yarım paket margarın-125gr
yarım su bardagı sıvıyag
1su bardagı seker
1 paket kabartma tozu
aldıgı kadar un
vanılya...
uzerıne-bulamak ıcın de ayrıyeten bır mıktar seker
hamuru cok yumusak olmayacak hafıf sert olmalı:teytey:
once yumurta seker margarın karıstırılır daha sonra yavas yavas un eklenır son olarak kabartma tozu ve vanılya.
Hazırladıgımız hamurdan cevız buyuklugunde yuvarlaklar yapın sekere bulayın ve 190derece ısıtılmıs fırına verın.
Yaklasık 20 dakıkada hazırdır..Uzerıkızarmayacak beyaz kalacak
Afıyet olsunşakkıdı
Yorgun savascım nasıp meselesı demek kı a.s. demek benım sansıma super tutuyooo:roflol: bır dahakıne foto beklerım...haber vir yaparkene..CADIARZU
ARKADASIM krıstal kurabıyenın tarıfı:
1yumurta
yarım paket margarın-125gr
yarım su bardagı sıvıyag
1su bardagı seker
1 paket kabartma tozu
aldıgı kadar un
vanılya...
uzerıne-bulamak ıcın de ayrıyeten bır mıktar seker
hamuru cok yumusak olmayacak hafıf sert olmalı:teytey:
once yumurta seker margarın karıstırılır daha sonra yavas yavas un eklenır son olarak kabartma tozu ve vanılya.
Hazırladıgımız hamurdan cevız buyuklugunde yuvarlaklar yapın sekere bulayın ve 190derece ısıtılmıs fırına verın.
Yaklasık 20 dakıkada hazırdır..Uzerıkızarmayacak beyaz kalacak
Afıyet olsunşakkıdı