- 4 Temmuz 2011
- 82
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canımmm keşke benim kocişte yemek seçmese böle şeyler hazırlaya bilsem :)
benimkinin sevdikleri sayayım sana :) kıymalı makarna patates tavuk kırmızı et ama tiritli asla olmıcak etler. yayla-mercimek çorbası marull salatası ve mantı-pirinç pilavı bu kadar :)) haa bide domates-peynir-yumurta vazgeçilmesiiicanım valla benimkide seçer, yaprak sarmasını 1-2 taneye demesem tadına bile bakmaz. yayla çorbasını çok sever birde kabak kızartmasını.
ya işte ben bunu seviyorum masa düzeninden servisten hiç anlamıyorum evlenince napcam ben ya
Çok güzel görünüyor bu masa ve tabiki yemekler de
tmm cnm geldim burdayım
hayırdır
sen burda bi rsm paylaşmışsın mutfakta çekilmiş. resimden anladığım kadarıyla, mutfak balkonunu içeri katmışsın... de mi
evet cnmmm içerde
nerden anladın :)))
Pimapen uzun ve altı duvar ama çok güzel olmuş, tam bnm hayal ettiğim gibi.. ben de düşünüyorum da sormak istediğim şu, yaptırdığına pişman oldun mu ve masraflı oldu mu duvarı yıktırmak...
Pimapen uzun ve altı duvar ama çok güzel olmuş, tam bnm hayal ettiğim gibi.. ben de düşünüyorum da sormak istediğim şu, yaptırdığına pişman oldun mu ve masraflı oldu mu duvarı yıktırmak...