Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri özenerek diktiriğim nişanlığımmm:))) yorumlarınızı bekliyorumm kızlarrrr...

Aynen öle:) Saç makyajla daha bir başka oldu. İyi dileklerin çok teşekkür ederim. Hepimiz ağız tadıyla bu güzel günlerimizi sorunsuz mutlu gelinler olarak geçiririz inşallah

İnşallah canım :)

Rengine bayıldım tatlım modelide çok güzel güzel bir tercih yapmışsın:107:

Çok sade ve çok şık ikisi bi arada olmus bende bunun pembe rengini düsünebiliriimm

Rengine bayıldım tatlım modelide çok güzel güzel bir tercih yapmışsın:107:

Teşekkürler canım...

Çok abartı olsun istemedim iyiki de öyle düşünmüşüm birde terzim güzel dikince ortaya bu çıktı

Zaman öyle çabuk geçiyor ki benmde nişanlığıma karar vereli dün gibi...şimdi ise nişanım geçti gelinliğim için modeller bakıyorum...Üzerine ve ten rengine yakşmş cnm çk gzl olmşsn :))

Zaman öyle çabuk geçiyor ki benmde nişanlığıma karar vereli dün gibi...şimdi ise nişanım geçti gelinliğim için modeller bakıyorum...Üzerine ve ten rengine yakşmş cnm çk gzl olmşsn :))

:97: Aynen öle canım söz söz diye gün saydım üzerinden 1 yıl geçti. Nişanıma salonu tuttuğumda 8 ay vardı geçti de nişanım bile oldu. Şimdi gelinlik telaşına düştüm.:) Zaman geçmio gibi gelsede çok hızlı geçiyor aslında nişanım biteli 45 gün oldu

Bir mor sevdalısı daha
Benimde nişanlığım mordu ve iyi ki bu rengi seçmişim dedim kendimee
Çok güzelmiş canım nişanlığın

Bir mor sevdalısı daha
Benimde nişanlığım mordu ve iyi ki bu rengi seçmişim dedim kendimee
Çok güzelmiş canım nişanlığın

Sağol canım senin nişanlığın ile benzeşiyorlar sanki resimi net göremedim ama senin ki çok güzel duruyor. Benim bu rengi seçmem tamamen annemin isteği:)

Ama iyiki de seçmişim iyiki Anne sözü dinlemişim:)

Saol tatlım. Konu açtım bende nişanlığımla ilgili ordan bakabilirsin

canım çoooook beğendim gerçekten. mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…