Aynen öle:) Saç makyajla daha bir başka oldu. İyi dileklerin çok teşekkür ederim. Hepimiz ağız tadıyla bu güzel günlerimizi sorunsuz mutlu gelinler olarak geçiririz inşallah
Rengine bayıldım tatlım modelide çok güzel güzel bir tercih yapmışsın:107:Eki Görüntüle 749219 Eki Görüntüle 749220
Kızlar günaydın 31/05/2013 te nişanım oldu.
Dış çekim fotolarının düzenlenmesi 1 ayı bulacakmış o yüzden son provam da ki nişanlığımın resmini paylaşmak istedim.
Çok rahat bir nişanlık diktirdim günlük kıyafet kadar rahat ettirdi diyebilirim.
Fikir olması açısından arkadaşlar ile paylaşmak istedim.:)
En sevdıgım renkk....Allah tamamını erdırsınn
çok güzel olmuşsun canım, Allah tamamına erdirsin İnşallah, darısı biz bekarların başına İnşallah (
Rengine bayıldım tatlım modelide çok güzel güzel bir tercih yapmışsın:107:
Zaman öyle çabuk geçiyor ki benmde nişanlığıma karar vereli dün gibi...şimdi ise nişanım geçti gelinliğim için modeller bakıyorum...Üzerine ve ten rengine yakşmş cnm çk gzl olmşsn :))
elbiseni çok beğendim çok güzel canım hayırlı olsun
Bir mor sevdalısı daha
Benimde nişanlığım mordu ve iyi ki bu rengi seçmişim dedim kendimee
Çok güzelmiş canım nişanlığın
Sağol canım senin nişanlığın ile benzeşiyorlar sanki resimi net göremedim ama senin ki çok güzel duruyor. Benim bu rengi seçmem tamamen annemin isteği:)
Ama iyiki de seçmişim iyiki Anne sözü dinlemişim:)
Eki Görüntüle 749219 Eki Görüntüle 749220
Kızlar günaydın 31/05/2013 te nişanım oldu.
Dış çekim fotolarının düzenlenmesi 1 ayı bulacakmış o yüzden son provam da ki nişanlığımın resmini paylaşmak istedim.
Çok rahat bir nişanlık diktirdim günlük kıyafet kadar rahat ettirdi diyebilirim.
Fikir olması açısından arkadaşlar ile paylaşmak istedim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?