özellikle nişanlı arkadaşlar bence okuyun...

iyiymiş o zaman :-) her doktor yazar di mi canım?

aile hekimine gitmeni tavsiye ederim canım benim.sağolsunlar ne söylense sormadan yazıyorlar ters birine denk gelmediğin sürece hepsi yazar sanırım :)

AŞKİTOM özel mesajına site içinde 50 mesaj sayısına ulaşmadan cevap veremiyormuşum 50ye tamamlamaya çalışıyorum sayıyı sonra hemen cevap vereceğim canım

kızlar ya bana yardım edin biri fikir versin... ben özel bölgemi eskiden makineyle hallediyordum şimdi o bozuldu yeni aldığım makineyi orada kullanamıyorum derimi parçalıyor nerdeyse... ağda sir hiç beceremediğim işler... ameliyat eldiveni için uzatmak gerek ya jilet yapmak istemiyorum ne yapacağım ben ya..
krem işine aklım yattı ama makineyle alamam hazır hissetmiyorum da kaydirigubbakcemile3 paramparça ederim walla kaydirigubbakcemile3 bana bi akıl verin ya kuaföre mi gitmeliyim..?

aile hekimine gitmeni tavsiye ederim canım benim.sağolsunlar ne söylense sormadan yazıyorlar ters birine denk gelmediğin sürece hepsi yazar sanırım :)

AŞKİTOM özel mesajına site içinde 50 mesaj sayısına ulaşmadan cevap veremiyormuşum 50ye tamamlamaya çalışıyorum sayıyı sonra hemen cevap vereceğim canım

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin içina.s.

bende onceden bu tarz yontemler kullanıyordum ama belli bir sureden sonra ugrasılmıyor..agdaya gitmek en kolayı ne ugrasıyosun ne de oldu olmadı diye kafa yoruyosun :)

bende onceden bu tarz yontemler kullanıyordum ama belli bir sureden sonra ugrasılmıyor..agdaya gitmek en kolayı ne ugrasıyosun ne de oldu olmadı diye kafa yoruyosun :)

ya ağdayı yapıştırıyorum ama çekebilmeyi başarabilmiş değilim şimdiye kadar :kedi: hadi bacaklarda yine oluo da özel yerde olmuyor ya kafamçokkarıştı

Bende nişanlıyım ama bu tüylerden evlencemiz adam tek tüyü bile görmesin diye mi endişeleniyoruz..
bir hanım bu korkumdan dolayı bana demişti erkekler umursamıyor belli bir zaman sonra tek tüyü bile önemlı olan senın temız hissetmen fln dedi..
bende adam görür diye temizlenmıyorum ..he şu da var artık agdaydı epilatördü ıvır zıvır selerde cok sıkıldım ..köklü bir cözüm sart yksa delircem acısından.. agda yatıktan 1 hafta sonra cıkıyor tuylerım .. madem 1 hafta sonra cıkcak bosuna mı yaptım diip basımı paralıyorum..
napsam bilmiyorum.. öyle büyük fiyatlarla kremde alamam ..

Ben eczaneden yazdırmadan aldım. Yazdırılıyormu onu bilmiyorum ama fiyatı biraz pahalı. Tam emin değilim heralde 50 tl civarındaydı 5 tüp.

yazdırılıp alınabilio fiyatı 27tl ama 7 tl ödüyosunuz..
bende bu site sayesinde kullandım bikini bölgeme asla ağda değdiiremiyordum
1 kez kullandım çok işe yaradı artık alıştım emla olmadanda alabiliyorummsositososito

Uzun vadede hissizlik yaptığınıda biliyormuydunuz arkadaşlar dr arkadaşım sakın öyle bir hata yapma dedi bana ....bende vazgeçtim

bende hiç böyle bi sorun olmadı hatta sürdüm kullanımını tam anlamıyla bilmiyordum uyuşmadı tekrar sürüp ince buzdolabı poşetleriyle kapattım 1 saat bekledi anca uyuştu işimin bitmesine yakın uyuşuklukta gitti çok memnun kalarak kullandım :uhm:

X