Çatlaklar Özellikle göğüsteki çatlaklara kesin çözüm!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

tesoro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
21
0
Kızlar mükemmel doğal ve etkili bir yöntem söyleceğim size özellikle göğüslerdeki çatlaklarınız için. denenmiş onaylanmıştır ha biline.. şimdi ÇİĞ sütü buzdolabına koyun bekletin, üzerinde kıvamlı, kaymakımsı bir tabaka oluşacaktır. O tabakayı parmaklarınızla çatlaklarınıza iice yedirerek masaj yapın. Mükemmel bir şekilde çatlaklar giderilecektir..:KK36:

Çiğ süt nasıl oluyo
Paket sütler çiğ değil sanırım,kaynatılmamış süt mü çiğ oluyor :44:
Bide siz ne zamandan beri kullanıyosunuz,çatlaklarınız ne reknti,kaç yıllıktı
Biraz daha bilgi verir misin ?

Çiğ süt nasıl oluyo
Paket sütler çiğ değil sanırım,kaynatılmamış süt mü çiğ oluyor :44:
Bide siz ne zamandan beri kullanıyosunuz,çatlaklarınız ne reknti,kaç yıllıktı
Biraz daha bilgi verir misin ?

yok paket sütler pastörize olduğu için pişmiş sayılır, olmaz yani :KK50: dışarda satılan açık sütlerden olmalı yada bulamıyorsanız mado dan isteyebilirsiniz. bazı şubelerinde bulunuyor. benim çatlaklarım oldukça inceydi 3 yıllık felan. zaten yaşım 24 asıl teyzemin göğüsleri büyük olduğu için 2 çocuk doğurduktan sonra kalın örgü şişi gibi çizgiler oluştu. O da kullandı 4 ile 6 hafta boyunca, haftada 2-3 defa. Sonuca inanamadık :KK52: birde üzerine yazın bronzlaştı kayboldu iyice:KK76:

yok paket sütler pastörize olduğu için pişmiş sayılır, olmaz yani :KK50: dışarda satılan açık sütlerden olmalı yada bulamıyorsanız mado dan isteyebilirsiniz. bazı şubelerinde bulunuyor. benim çatlaklarım oldukça inceydi 3 yıllık felan. zaten yaşım 24 asıl teyzemin göğüsleri büyük olduğu için 2 çocuk doğurduktan sonra kalın örgü şişi gibi çizgiler oluştu. O da kullandı 4 ile 6 hafta boyunca, haftada 2-3 defa. Sonuca inanamadık :KK52: birde üzerine yazın bronzlaştı kayboldu iyice:KK76:

Cevap için teşekürler
Kaymağı masaj yapıp yedirdikten sonra yıkayacak mıyız,öyle kalacak mı ?
Denemek isterim

Tatlım duştan 25 dk önce yapıyordum soraa duşa. çıkıncada bebe yağıyla masaj yapiyorum..tamamdır. denemelisin bencede:KK34:

merhaba benimde tam göğsümün üstünde dekolte bölgemde var uzun yıllardır uygulasam iyi gelirmi acaba

Denesem mi ki acaba :KK53: Deniyorum, işe yaramıyo çok sinir oluyorum ya, ama bunu da deniceeeeeemmm

merhaba benimde tam göğsümün üstünde dekolte bölgemde var uzun yıllardır uygulasam iyi gelirmi acaba

canım teyzemiz çatlakları 8 10 yıllıktı öle söleyim..oldukça da belirgin gözüküyorlardı. işe yarayana kadar yapmaya devam et derim. Çünkü araştırdım Rusya da kadınların çok sık yaptığı bir şeymiş. inançlı ve istikrarlı yapılan herşeyin karşılığı alınır :)

Kızlar mükemmel doğal ve etkili bir yöntem söyleceğim size özellikle göğüslerdeki çatlaklarınız için. denenmiş onaylanmıştır ha biline.. şimdi ÇİĞ sütü buzdolabına koyun bekletin, üzerinde kıvamlı, kaymakımsı bir tabaka oluşacaktır. O tabakayı parmaklarınızla çatlaklarınıza iice yedirerek masaj yapın. Mükemmel bir şekilde çatlaklar giderilecektir..:KK36:

sevgili tesoro buzdolabında ne kadar bekletmek gerek çiğ sütü. ben 3 saattir beklettim hala oluşmadı o tabaka. buzluğamu koymak gerek. nasıl yapacağım olmayacak gibi sanki o tabaka.

canım teyzemiz çatlakları 8 10 yıllıktı öle söleyim..oldukça da belirgin gözüküyorlardı. işe yarayana kadar yapmaya devam et derim. Çünkü araştırdım Rusya da kadınların çok sık yaptığı bir şeymiş. inançlı ve istikrarlı yapılan herşeyin karşılığı alınır :)

evet doğru söylüyosun canım :KK34::KK34: annemi aradım şimdi kulağı sütçü amcada olucak akşam başlarım umarım geçer artık :26::26:

tesoro benımde ergenlıkten kalma catlaklarım var eger bu yontemle gıderse ınan bır omrum boyunca sana duacı olacagım cunku psıkolojım bozuldu benım bunlardan ınsallah duzelır

karındakı catlaklarada ıyı gelır bu yontem ama ben almanyadayım paket sut kullanıyoruz mecbur ama hazır kaymak alsak olmazmı ?

bende bu yazıyı ılk okudugumda sut bulamazsam kaymak alırım dedım ama sonra dusundumde hazır kaymak dırek kaymak degıldır heralde dogal yanı cunku ben kaymakları evde annemın yaptıgı kaymaklara hıc benzetemedımde tabı yurt dısında nasıl oluyor organık dırek satısı varmıdırı bılemıcem ınsallah bıran once bulursunuz.bende bgn yada yrn denıcem annem taze sut arastırıyo ay ınsallah gecer yaaaaaa

Tesero canım sütü kaç saat bekleteceğiz dolapta?birde teyzenin çatlakalrı yüzde kaç geçti şimdi biz burada okuyunca hiç görnmüyor yada belli değil artık çatlaklar şeklindeki yazıları baya umutlanıyoruz ve çok ileri bir gelişme bekliyoruz mesela %90 bir iyileşme gibi yani baştan bilelim beklentimizi ona göre tutalım canım.bide nereden buldun bu bilgiyi sadece göğüs içinmi işe yarıyor benim kalçamda bacakalrımda var işe yararmı acaba bilgiyi bulduğun yerde sadece göğüsler için işe yararmı diyordu:26:

bu maske beyaz çatlaklar için mi yoksa kırmızı çatlaklar için mi?bende beyaz ve az miktarda çatlak var

keske dogru olsa keske denedik gene olmadi demesek....

kizlar deneme imkani olan lütfen denesin ve bizleride bilgilendirsin nlur herkesin ihtiyaci olacak.

okadar cok yaglar kremler uygulamalar deneyenlerimiz varki böyle konu acildiginda ümitleniyorum ama acaba nasil gecti gecme orani ne bunuda tam yazarsan konu sahibi arkadasim daha ii olucak bizim icin.

X