- 9 Ağustos 2019
- 18
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Helpmehelp
-
Tam olarak girmedi işte kendide diyor ve evet be yazıkki öyle oldu hazılıksızdım. Yinede patlamış olabilir miZarla acı çekmenin ilgisi yok.
Sevgiliniz sizi hazırlamadan girmiş içinize belli ki,bu sebeple canınız yanmış.
Ön sevişme denen birşey var.
Olabilir ama acı çekmenizin onunla ilgisi yok bence.Tam olarak girmedi işte kendide diyor ve evet be yazıkki öyle oldu hazılıksızdım. Yinede patlamış olabilir mi
Bu olaydan bi kaç gün önce biraz ittirmişti ve canım yine yanmıştı ama bu o acıdan kat ve kat daha fazla bi acıydıOlabilir ama acı çekmenizin onunla ilgisi yok bence.
Vajinanız kuruysa o an canınız yanar
Muhtemelen acılmıs sın ama esnek yada gözenekli Bi yapısı var ondan acıodurEki Görüntüle 2297387
Bu kadar giriyor baş parmağımla gösterdiğim yere kadar girdi sonra sanırım kastım yine kendimi
Açılmışsından kastınız zarın yırtılması değil miMuhtemelen acılmıs sın ama esnek yada gözenekli Bi yapısı var ondan acıodur
Biliyorum zarın nasıl bişey olduğunu ama normalde parmak pek fazla girmiyor diye biliyorum yada en azından orta parmağın yarısından birazdaha azı kadar girmiyor yani benceZar bozulmasa bile parmak girer ki. Zari nasil bir sey hayal ediyorsunuz bilmiyorum ama adet kaniniz da ordan geliyor. Yani tamamen kapatan bir sey degil zaten.
Bu tamamen sizce olan bir durum. Bilimsel bir gercekligi yok. Tek parmakla da bozulmaz tek parmakla da anlamazsin zaten.Biliyorum zarın nasıl bişey olduğunu ama normalde parmak pek fazla girmiyor diye biliyorum yada en azından orta parmağın yarısından birazdaha azı kadar girmiyor yani bence
Kızlık zarın bozulmuş ağrın var cunkuKızlık zarını önemsemiyorum endielendipim şu eğer patlamadıysa canım neden o kafar çok yandı ce tekrar bu acıyı yaşayamam korkuyorum
Zedelenme olsaydı eğer sonrasında ağrı duymazdım diye biliyorum 1 gün boyunca oturamadım sanırım cidden gitti ya wksmwkdnKızlık zarın bozulmuş ağrın var cunku
EvetAçılmışsından kastınız zarın yırtılması değil mi
Fotoğraf ve video mu göndereceksinSevgilimle ilişkiye giricektik (parmak bile sokmadım daha önce) bi anda bastırdı çok acıdı canım bir süre ama kendimi geri çektim o an ve tam olarak girmedi. Ama zarın gitmiş olduğunu düşündüm zedelenme durumlarındada kanama olabiliyormuş zaten. Evde bekaret testi yapımına baktım ve denedim dudakları ayırıp ıkınmak gerektiği yazıyordu ve yaptım sanki parçalanmış kenarları öyle görünüyordu ilk halini bilmediğim için anlayamadım. Biraz baskı yapınca oraya canım acıyor vajina deliğine orta parmağımın boyutunun yarısının birazcıkdaha azını soktum ama sanki tam yırtılmamış gibi geliyor bana. İlk ilişkiden sonra orası hala dar mı ve sizdede böyle bi his oluyor mu. Patlayıncada zar hissediliyor mu birazda olsa lütfen yardın edinn anlayanlara fotoğraf ve videoda gönderebilirim
Fotoğraf çekip video atacağınıza, ıkınıp duracağınıza bir dra gitseniz? Ondan şaşırdımEvet zarın videosu bi yerde okudum ıkınınca zar genişliyormuş bu şekilde anlaşılıyormuş neden şaşırdın
Tan olarak ilişkiye girmedim yazdıklarımı düzgün okuyun lütfen. Ayrıca ilerde evlenceğim kişi ilişki yaşamışsa benim yaşamamda normal olmaz mı? Oradaki zar mı belirliyor bu üstünlüğü anlamadım. Ben bunda karşıdakini kandırıcak kadar önemli bişey görmüyorum. Tabi herkesin düşüncesi kendine saygı duyuyorum sizinkinedeHiç tanımadığın insanlara, erkek mi okuyor, çocuk mu okuyor demeden açık seçik bunları yazana dek bir hekime görün de rahatla. Belki erkeğin teki gelip isteyecek senden videonu, gönderecek misin? Ne biliyorsun burada yazanların erkek olmadığını? Saçmalama. Hoş bozulmasa da sen artık bakire değilsin, cinsel ilişkiye girmişsin sonuçta. Anca karşındakini kandırırsın ilk ilişkimdi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?