• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özellikle cinsel ilişki yaşamış kadınlar yardım edebilir mi ?

B6A4E6E3-7C42-48A0-90C7-0E292EFA33FD.png

Baş parmağımla gösterdiğim yere kadar girebiliyor vajinadan, kendimi kasmadığım sürece rahat hatta zarın yırtık olma olasılığı çok yüksek değil mi (tekrar söylüyorum zarın yırtılmasından değil yırtılmamış olmasının acısından korkuyorum)

Zar bozulmasa bile parmak girer ki. Zari nasil bir sey hayal ediyorsunuz bilmiyorum ama adet kaniniz da ordan geliyor. Yani tamamen kapatan bir sey degil zaten.

Zar bozulmasa bile parmak girer ki. Zari nasil bir sey hayal ediyorsunuz bilmiyorum ama adet kaniniz da ordan geliyor. Yani tamamen kapatan bir sey degil zaten.
Biliyorum zarın nasıl bişey olduğunu ama normalde parmak pek fazla girmiyor diye biliyorum yada en azından orta parmağın yarısından birazdaha azı kadar girmiyor yani bence

Biliyorum zarın nasıl bişey olduğunu ama normalde parmak pek fazla girmiyor diye biliyorum yada en azından orta parmağın yarısından birazdaha azı kadar girmiyor yani bence
Bu tamamen sizce olan bir durum. Bilimsel bir gercekligi yok. Tek parmakla da bozulmaz tek parmakla da anlamazsin zaten.

Evet zarın videosu bi yerde okudum ıkınınca zar genişliyormuş bu şekilde anlaşılıyormuş neden şaşırdın

Sevgilimle ilişkiye giricektik (parmak bile sokmadım daha önce) bi anda bastırdı çok acıdı canım bir süre ama kendimi geri çektim o an ve tam olarak girmedi. Ama zarın gitmiş olduğunu düşündüm zedelenme durumlarındada kanama olabiliyormuş zaten. Evde bekaret testi yapımına baktım ve denedim dudakları ayırıp ıkınmak gerektiği yazıyordu ve yaptım sanki parçalanmış kenarları öyle görünüyordu ilk halini bilmediğim için anlayamadım. Biraz baskı yapınca oraya canım acıyor vajina deliğine orta parmağımın boyutunun yarısının birazcıkdaha azını soktum ama sanki tam yırtılmamış gibi geliyor bana. İlk ilişkiden sonra orası hala dar mı ve sizdede böyle bi his oluyor mu. Patlayıncada zar hissediliyor mu birazda olsa lütfen yardın edinn anlayanlara fotoğraf ve videoda gönderebilirim
Fotoğraf ve video mu göndereceksin :D yapma gözünü seveyim girsin ama zarım sağlam dursun diye mi bekliyordun

Hiç tanımadığın insanlara, erkek mi okuyor, çocuk mu okuyor demeden açık seçik bunları yazana dek bir hekime görün de rahatla. Belki erkeğin teki gelip isteyecek senden videonu, gönderecek misin? Ne biliyorsun burada yazanların erkek olmadığını? Saçmalama. Hoş bozulmasa da sen artık bakire değilsin, cinsel ilişkiye girmişsin sonuçta. Anca karşındakini kandırırsın ilk ilişkimdi diye.

Hiç tanımadığın insanlara, erkek mi okuyor, çocuk mu okuyor demeden açık seçik bunları yazana dek bir hekime görün de rahatla. Belki erkeğin teki gelip isteyecek senden videonu, gönderecek misin? Ne biliyorsun burada yazanların erkek olmadığını? Saçmalama. Hoş bozulmasa da sen artık bakire değilsin, cinsel ilişkiye girmişsin sonuçta. Anca karşındakini kandırırsın ilk ilişkimdi diye.
Tan olarak ilişkiye girmedim yazdıklarımı düzgün okuyun lütfen. Ayrıca ilerde evlenceğim kişi ilişki yaşamışsa benim yaşamamda normal olmaz mı? Oradaki zar mı belirliyor bu üstünlüğü anlamadım. Ben bunda karşıdakini kandırıcak kadar önemli bişey görmüyorum. Tabi herkesin düşüncesi kendine saygı duyuyorum sizinkinede

Back