- 9 Ağustos 2019
- 18
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Helpmehelp
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PEK değil aslında ama araştırdım kimi insanların kanaması olmuyormuş ama bu olay dün oldu ve yumurtalıklarımda Ağrı arttı. Ayrıca olaydan sonra oturamadım bile aşırı yanma oldu şimdi şimdi kendimdeydimKanaman oldumu
Yine bir beyin yanmasi yasiyorum simdi senin derdin tam olarak ney kizlik zarin gitti diye mi endişeleniyorsun madem endiselencen niye iliskiye giriyon oldu mu olmadı mi diye merak edion ben soylim olmus patlamis yoksa niye canın yansin a gülüm sen neyin pesindesin a be cocummSevgilimle ilişkiye giricektik (parmak bile sokmadım daha önce) bi anda bastırdı çok acıdı canım bir süre ama kendimi geri çektim o an ve tam olarak girmedi. Ama zarın gitmiş olduğunu düşündüm zedelenme durumlarındada kanama olabiliyormuş zaten. Evde bekaret testi yapımına baktım ve denedim dudakları ayırıp ıkınmak gerektiği yazıyordu ve yaptım sanki parçalanmış kenarları öyle görünüyordu ilk halini bilmediğim için anlayamadım. Biraz baskı yapınca oraya canım acıyor vajina deliğine orta parmağımın boyutunun yarısının birazcıkdaha azını soktum ama sanki tam yırtılmamış gibi geliyor bana. İlk ilişkiden sonra orası hala dar mı ve sizdede böyle bi his oluyor mu. Patlayıncada zar hissediliyor mu birazda olsa lütfen yardın edinn anlayanlara fotoğraf ve videoda gönderebilirim
Kızlık zarını önemsemiyorum endielendipim şu eğer patlamadıysa canım neden o kafar çok yandı ce tekrar bu acıyı yaşayamam korkuyorumYine bir beyin yanmasi yasiyorum simdi senin derdin tam olarak ney kizlik zarin gitti diye mi endişeleniyorsun madem endiselencen niye iliskiye giriyon oldu mu olmadı mi diye merak edion ben soylim olmus patlamis yoksa niye canın yansin a gülüm sen neyin pesindesin a be cocumm
Ama bir karşıyakalı2019 konusu kadar olamaz orda beynim yandı zatenYine bir beyin yanmasi yasiyorum simdi senin derdin tam olarak ney kizlik zarin gitti diye mi endişeleniyorsun madem endiselencen niye iliskiye giriyon oldu mu olmadı mi diye merak edion ben soylim olmus patlamis yoksa niye canın yansin a gülüm sen neyin pesindesin a be cocumm
Kan gelmemiş olması patlamadıpı manasına gelmıor esnwktir belkide iki üç ilişkide düzelirKızlık zarını önemsemiyorum endielendipim şu eğer patlamadıysa canım neden o kafar çok yandı ce tekrar bu acıyı yaşayamam korkuyorum
Belli ki senin yaşın küçük yakın tarihte yaşamayi verrKızlık zarını önemsemiyorum endielendipim şu eğer patlamadıysa canım neden o kafar çok yandı ce tekrar bu acıyı yaşayamam korkuyorum
Oy canm korkucak bisey yok hemen hemen her kadının ilk iliskileri böyledir bi hafta bisey yapma bırak yaran iyilessin dedim gibi gitti senin zar daha sonra alisana kadar yavaş baslayin ilişkiye ( Allah ım ben napiom ya resmen zina dersi veriyom )Kızlık zarını önemsemiyorum endielendipim şu eğer patlamadıysa canım neden o kafar çok yandı ce tekrar bu acıyı yaşayamam korkuyorum
Parmağın giriosa patlamıstır
Sorma gül gül öldümAma bir karşıyakalı2019 konusu kadar olamaz orda beynim yandı zaten
Yanlız sorun olan bakirelik kaybı değildi zar yırtılmadıysa tekrar böyke bi acı çekmekti ve evet herkesin bedeni hatta herkesin günahı kendineŞaka mı bu?
Ikınarak zar görmek vs çok ütopik.
Patlamakta aşırı saçma bir tabir.
Madem zar problem sizin için o zaman sevismeyin,ha sevişiyorsanız ,zar bir yana dursun hamile bile kalabilirsiniz bu riskte var unutmayın.
Ha bu arada karşı değilim,kınamıyorum,sizin bedeniniz ama bu kadar rahatsız olacaksanız girmeyin bu işlere.
20 yaşındayımBelli ki senin yaşın küçük yakın tarihte yaşamayi verr
Bazı insanlarda kanama dahi olmuyormuş zateb 1 damla pembelij gördüm o kadar oda peçeteyke baktım ama bilmiyorum ya tek bildiğim o anki basıncı anüste bile hissetmemElleme çok merak ediyorsan doktora git Kimseye de güvenme sonra acaba benle evlenecek mi?Acaba başka biri böyle kabul eder mi?Acaba nerde diktiririm arar durursun...Bozulsa büyük ihtimal kanaman olurdu zedelenmelerin vardir
Zarla acı çekmenin ilgisi yok.Yanlız sorun olan bakirelik kaybı değildi zar yırtılmadıysa tekrar böyke bi acı çekmekti ve evet herkesin bedeni hatta herkesin günahı kendine