:)özellikle aradığınız bir kitap varsa ltf msj atın elimde olabilir

yunlu1976

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.000
3
118
İstanbul
çok kitabım olduğu için liste yapamadım ama aradığınız özel bir kitap varsa msj atın yardımcı olabilirim belki

Merhaba. Kristin hannah- ateşböceği yolu, kış bahçesi, Gerçek Renkler, gece yolu,
Marian Kayes- Gökteli en parlak yıldız, Amma da hoş adam
Bunlardan olan varsa ve fiyatlarını yazarsanız

teşekkür ederim. 2. baskısı da cıktı zaten hemen aldım bi tane. bu arada şiddetle tavsiye ederim okumamış olanlara:) çok güzel çok etkileyici bi kitap...

Canim alacakaranlik serisi, tudor serisinin boleyn kizi ve mahkum prenses haric olan kitaplari, stefano d'annanin Tanrilar okulu, nietzchenin kitaplari, ahmet umit kitaplari, alamut ve alamuta donus, harry potter serisi, turan dursun kulleteyn. Simdilik aklima gelenler bunlar. Bunlardan elinde olan var mi. Ha bide grange serisi ama kaiken haric. Opuyorum canim

merhabalar okulumuz kütüphanesine bağış talebinde bulunucaktım elinizde bayağı kitap olduğunu belirtmişsiniz 5 bin adet öğrencinin ücretsiz faydalanabileceği bir hayır yapmak isterseniz çok memnun oluruz..

Yarin bakip yazacagim arkadasim sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…