Özelde öğretmenlik?????

Özel okul sizi çok zorlar. Zaten çoğu 5 gibi bitiyor.cocuklariniz da var.dil okulu ,yada tercümanlık yapabilirsiniz.kitap çevirisi olabilir.yada meb de ogretmenlik
Tesekkurler
Tesekkurler
Ben öğretmen değilim ancak çevremden bildiğim kadarıyla az maaşa çok iş istiyorlar. Ki birde meb'i gördükten sonra sizi ne kadar tatmin eder bilmiyorum
Tesekkurler
Tesekkurler
İstifa hakkı eskidendi başka alanda var mı sanmıyorum ama öğretmenlikte yok hatta duruma göre 1-3 yıl arası tekrar atanması da yasak. O nedenle çok ciddi bi karar

40 saat mi giriyorsunuz.ne kadar ucret aloyorsunuz. Haftasonlari cok yogun mu?Ilk yildan, ilk bastan ucret konusmak sorun olusturmaz mı?
Evet bir de veli meselesi ...
Tesekkurler

Gönül ister ki, herkes alanında iş bulsun ama iş yok. Sebebi bu.

Dil okullarında saat ücretli çalşın derim. Sabah ve öğle kurlarını talep edin. Ücreti az olur ama harçlık olur. Özel okullar eğer çok isim yapmış birkaç kurumdan biri değilse tavsiye etmem. 1 sene kolejde çalıştım. Öğretmenlik dışında da angaryası çok hazla. Veliler çok problemli. İdare ayrı sorun çünkü veliyi memnun etme derdinde. Mesai saatin dolmadan hiç işin kalmamış olsa bile çıkamazsınız. İçerikten ziyade vitrin süslemek diyorum ben orda yapılanlara. Benim mesai arkadaşım ameliyat olduğu için izin kullanınca idare surat asmıştı. Geçmiş olsun demek bile yok. Mantık bu yani.

40 saat mi giriyorsunuz.ne kadar ucret aloyorsunuz. Haftasonlari cok yogun mu?Ilk yildan, ilk bastan ucret konusmak sorun olusturmaz mı?
Seneye 39la başladım ama şu an 33 giriyorum. Hafta sonu yoğun maalesef, evet.
Ücret konuşmak en doğal hakkınız sonucta bizim ülkemizde geçim çok zor bu nedenle yorucu bir tempoya istemediğiniz rakamla girmemelisiniz.

Özelde öğretmenim. Eşimde yıllardır özel sektörde.
MEB rahatlığını ve maaşın karşılığını almanın tadını bildiğiniz için çok zorlanacağınızı düşünüyorum.
Onun haricinde branşa göre etüt talepleri değişebilir ama haftasonu ve akşam çalışmaları konusunda netlik talep edebilirsiniz. Kimisi olmayacak deyip yığınlarca iş yaptırabiliyor.
Onun dışında öğretmenliğiniz noktasında tedirgin olacak bir durum yoktur.
Her okulun da kendine göre beklentisi, prensipleri farklıdır.
Branşınız ne bilmiyorum ama özel ders daha karlı olabiliyor bazı durumlarda.

CV hazırlamak en kolay iş
Eğer hazırlayamıyorsanız yardımcı oluruz ( kendi adıma )

Özelde çalışmak devlette çalışmak kadar avantajlı olmasa da asla kötü bir şey değil
Hem öğretmensiniz
Belli saatlerde gidersiniz muhtemelen

Özel sektörde öğretmenlik maalesef öyle olmuyor. Dersiniz olmasa dahi okulda olmak durumundasınız. Şahsım adına anlaşmayı farklı yaptım. Belirli günler gidiyorum ücretli öğretmenlik gibi sigortamı da o saatler karşılığında yatırıyorlar. Bunun haricinde veli toplantısı, okulun programları, etütleri, deneme sınavları hazırlama, soru hazırlama, gözetmenlikker, aşırı veli memnuniyeti için garip garip idarelerin çıkardığı işler oluyor bir de.. Tabiri caizse kpssden atanamamanın ceremesini çekiyoruz.

Üzüldüm sizin adınıza
Yine bir işiniz var
Sigortanız ödeniyor
Kpss den de atanırsınız inşallah
Tez zamanda

açıkcası özelde şartların kötü olduğunu duymuştum özellikle maddi yönden yıpranan çok arkadaşım var

açıkcası özelde şartların kötü olduğunu duymuştum özellikle maddi yönden yıpranan çok arkadaşım var

Cevaplarınız icin cok tesekkurler ❤

Merhaba hangi kurumda 20 bin maaş alıyor yazar mısınız özelden bende iş arama sürecinde bi İngilizce öğretmeniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…