Çocuk Hastalıkları Özelde klinik bera testini devlet kabul ediyor mu ? Çok acil

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hshmyr

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
349
217
53
34
Çok acil bilginize ihtiyacım var. Oğlumdan klinik bera testi istendi yalnız araştırma hastanesi 2 ay sonraya randevu verdi. Biz de özel üniversite hastanesinde yapalım dedik. Ama sonuçları devletin kabul etmediği söyleniyor bir bilgisi olan var mı ?

Bildiğim kadarıyla heryerde yapılmıyor bu test.. İst Anadolu yakasında göztepe arastırma da olduk biz.. Ama evet uzun sure snra ya randevu alabıldık.. Gecerlılık bakımından bencede devletınkını esas alırım ben sahsen..
Neden özelde yaptırmak istiyorsunuz?

3 ay sonraya sıra ancak gelir dendi o kadar süre beklemek istemiyorum. Duymuyo ama sebebi nedir işitme kaybı mı var başka mı sebebini bilmek istiyorum ona Göre yolumuzu çizelim. Sizin sonuç ne çıktı peki işitme kaybı varsa ne yapıldı?

Bence acele etmeyin derim.. Zaten özeldekının gecerlılıgı yok.. Bellı baslı hastanelerin Bera testı kabul edılıyor.. 3 ay sonra olsun saglam olsun derim şahsen

Bizde Bi sorun cıkmadı.. Premature oldugu muz için devlet bu testı olmamızı ıstıo us oyle demıstı doktorumuz.. Hem işitmede problem varsa onu ogrenırız demişti.. Bişey cıkmamıstı şükür ki.. Zaten bizde 11 aylıkken fılan yaptırabılmıstık, korona girmişti araya.. Dogdugunda beri randevu kovalamıstm düşünün.. 3 ay ne

Adınıza çok sevindim gerçekten inşallah yavru da başka hiçbir sorun olmamıştır. Benim oğlum bir aylık ve duymuyo onu artık biliyoruz sebebi ne kayıp varsa yüzdeliği ne onun için yapacaklar. Tedavi cihaz olayı var çok geç kalmak istemiyorum

Tam bilmiyorum ama özelde yaptrsanz da yıne devletten yapılan testını belgesını ıster ler gibime gelıo.. Madem acele etmek ıstıosunuz, özelde yaptırın bu sırada devletten de randevu alın.. En azndn cok beklememiş olursunuz.. Cunku bence tedavını Bi yerınde bu belgeyi ısteyebılırler gibime gelıo, ne bılıyım belkı cihazı alırken lazım olabılır.. Bilemıorm tabi tam proseduru sizin için söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…