Özel yurttan kyk'ya geçiş?

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kızlar ıspartada bi özel yurda yazdırdık kardesimi ve 10 aylık senet imzalandi ama kyk aciklandgnda asilse oraya gecmesini istiyoruz cunku yurt cok pahalı. Yani sormak istedigm su, eger kyk cıkarsa o sozlesmeler iptal edilebilir mi böyle bisey yasayan var mı varsa gecmeyi nasıl basardı yardiminzi bekliyorum

hayır sözleşme iptali deprem hastalık vs gibi önemli birşey olmadığı sürece iptal edilmiyor. kyk yurtları acıklandı diye biliyorum ben:44: keşke başta belirtseydiniz kyk bekliyorum diye

Özel yetenekle girdi canım onlar icin daha baslamadı kyk basvuruları. Of ya napıcaz 10 ay ondan önce bi yurda soylemistik kyk cıkınca cıkcaz diye kabul etmedi

ben iptal etmiyolar diye biliyorum.. bizim yurtta bi kız okulun yurdunu kazanınca yurttan ayrıldı ama parasını her ay ödemeye devam etti..

1 ay kaldım ozel yurtta nefret ettım yaa. akılları fıkırlerı para sozlesmenın 1 gunu gecsın anında kapıdasın. evıne gıdecek bılet bulamsan bıle umurlrında dgegıl basıyorlar tekmeyi. tabı hepsı aynı degıldır elbette. sozlesme ya da senedınız varsa ızın vermezler bence yıne de sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…