Özel yurt fiyatları

merhaba mesaj sayım dolmadığı için cevap yazamadım söylediğiniz yurdu inceledim böyle biraz katı bir yere benziyor biraz daha bahsedebilir misiniz nasıl bir yurttu bende kalıcak yer arıyorumda.

merhaba mesaj sayım dolmadığı için cevap yazamadım söylediğiniz yurdu inceledim böyle biraz katı bir yere benziyor biraz daha bahsedebilir misiniz nasıl bir yurttu bende kalıcak yer arıyorumda.

benim kaldığım dönemde yurtla ve çalışanlarla pek problemim olmadı, tek problem orda kalan kızlardı. özel yurt temizdir diye gittim ama kullananlar temiz olmayınca bisey farketmiyo. ailemle kayda gitmiştim, orda ailemin içini rahatlatıcak benim canımı sıkıcak bi çok sey söylendi ama soradan gördüm ki tamamen ailemin içini rahatlatmak için söylenmis, gayet rahat girip çıkıyodum çogu kızda son girişten epey geç geliyodu yurda. odalar çok ferahtı.ama yarı dönemimde müdüre değişti geçici olarak onun sekreteri müdürelik yapıyodu. biz o yüzden rahattık. ama şu an nasıldır hiç bi bilgim yok açıkçası. sen hangi konulara takıldın açıklarsan ona göre cevap vermeye çalışırım,, ha bide ben 4 kişilik odada kalıyodum 1 kişi 2. öğretimdi, yatma kalkma saatlerimiz yüzünden problem olmuştu.

benim kaldığım yurtta 4 kişilik 4000, 3 kişilik 4250, 2kişilik 4500, tek kişilik 5000. 10 taksit yapıyorlar. çanakkaledeyim ben ve bu çevrede fiyatlar bu

ist a gelecekseniz ev tutmanız daha mantıklı ya da okulun yurtlarına gidebilirsiniz onlarda 4 kisilikler 600 den baslıyor.

öylemi ya biraz siteyi inceledim işte anne babanın tc kimliği kayda anne baba ile gelinmesi felan dedim ne oluyoruz ilk okuldamıyız :)
biraz rahat bir yapım var bazen il dışı felan yapıyorum yani aileme haber verirler mi felan oraya takılıyorum biraz
giriş çıkış saatlerine müdahale edilmemesi en büyük sıkıntım .
çokkkk teşekkür ederim canım cevapladığın için sağolasın
yani bazen arkadaşımda kalırım bazen bir tanıdıkta fakat ailem olurda istanbula gelirse yurtta kalıyor görünmem lazım :)

rica ederim ne demek..hımm bak o konularda aileye haber veriyorlar işte. bende rahat olmak için özel yurda gittim ama hiç umduğum gibi çıkmadı devlet yurduna kaydolman daha mantıklı bu isteklerin doğrultusunda ,, son giriş yurda saat 11 cuma ve cumartesi 12 oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. ama arkadaşında falan kaldığında ailenin mutlaka haberi oluyor,,

of bu kötü olur . KYK ya başvurdum aslında inşallah yurt çıkar ama ilk senem olmadığı için sıra bana gelir mi bilmiyorum .
devlet yurtlarında aileye haber verme sıkıntısı yok sanırım değil mi ?

valla canım ben hiç develette kalmadım ama kalanlardan duyduğum kadarıyla çok rahatlardı. bi arkadaş, uf giriş saatine yetişemicem diyodu yurda gitmiyodu düşün. açıkçası üniv. de 4. yılım olcak ben de devlete başvurdum bakalım, onun dışında netten ev arkadaşı arayanlarla irtibat kuruyorum. ama çok sıkışmadıkça özeli düşünme derim..

çok sağol canım tavsiyeler için .. bende kyk nın yurduna başvurdum inşallah çıkar yaa
ilk sene olmadığı için yurt çıkmaz diye korkuyorum önceliği 2013 lere vericeklermiş

çok sağol canım tavsiyeler için .. bende kyk nın yurduna başvurdum inşallah çıkar yaa
ilk sene olmadığı için yurt çıkmaz diye korkuyorum önceliği 2013 lere vericeklermiş

rica ederim cnm ne demek, kalıcak yer konusunda benden şansızı yok umarım sen benim gibi olmazsın :) her sene dolandırılmışım hep sonradan farkettim :) umarım kalıcak yer çıkar da düşünmezsin bu kadar bu konuyu, zor çünkü bilirim

inşallah canım benim :)
kyk ne zaman açıklayacak bir bilgin var mı ?
netten baktım ama tarih göremedim .

inşallah canım benim :)
kyk ne zaman açıklayacak bir bilgin var mı ?
netten baktım ama tarih göremedim .

hiç bi fikrim yok canım, bende sen sorunca baktım bazı sitelerde açıklandı diyor ama error veriyor. ama açıklandığını sanmıyorum.

arkadaşlar kadınlara özel bir site burası fakat oğlu olan kadınlarımızda var aramızda bu yüzden bende bilgilendirmek istedim. izmirde erkek öğrenci yurdu olarak http://www.orkunerkekogrenciyurdu.com/ tavsiye ederim hem bir aile işletmesi olması hemde bornova merkez ve ege üniversitesine yakın olması nedeniyle. yurt 44 kişilik ve her çocukla rahat ilgileniyorlar. sadece bir tavsiye sevgili kadınlar klubü üyeleri :)

Arkadaşlar ben devlet memuruyum,istanbulda özel yurt veya apartta kalmak istiyorum fiyatlar hakkında bilginşz var mı

kızlar ben de kastamonuda kalacak yer arıyorum eğitim fakültesindeyim ,ilk senem.. orada okuyan yaşayan varsa bi tavsiye alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…