Hiç gitmedi yaalması mümkün değil maalesef
Ama döneme hiç başlamadıbaşınız sağolsun allah sabır versin
bence alamaz sonuçta o eğitimi gördü
alıp kullandığınız bir şeyi geri verip parasını alamazsınızki
Allah rahmet eylesin ama bence yine de alması mümkün değil, iade söz konusu olacağını düşünmüyorumHiç gitmedi ya
Teşekkür ederimAllah rahmet eylesin ama bence yine de alması mümkün değil, iade söz konusu olacağını düşünmüyorum
Kayıt olması yeterli diye biliyorum. Kayıt parasını üniversite vermez. Zaten her dönem için ayrı ödeme oluyor diye biliyorum. Siz toplu mu odedinizHiç gitmedi ya
Evet toplu 14 bin liraKayıt olması yeterli diye biliyorum. Kayıt parasını üniversite vermez. Zaten her dönem için ayrı ödeme oluyor diye biliyorum. Siz toplu mu odediniz
Siz yine de üniversite ile iletişime geçin. Para iadesi yapmazlarsa bile bursunu yüzde 100 yapmalarını isteyin. Belki olumlu donerler. Kardesiniz de okulunu tamamlayabilir boylece. Başınız sağ olsun. Allah kolaylıklar versinEvet toplu 14 bin lira
Kardesiniz kayit oldugu icin, yerine alamadiklari ogrenci olmustur.Ama döneme hiç başlamadı
Kardeşim yüzde 50 burslu okuyordu, babamın hastalığından dolayı okulu dondurmustu ve babamın vefarından sonra gitmek istemiyor , ödemiş olduğu parayı geri alabilir mi mahkeme yoluyla? Okul için kredi çekmiilerdi ,Kredi ödüyorlar ve zorlanıyorlar.
Okulun parasını peşin yatırmıslardı ama hiç başlamamıştı sadece kaydolmaya gitti.
Teşekkür ederim.o parayı zaten kayıt olabilmek için ödüyorsunuz. gidip gitmemesinin bir önemi yok. geri almanız mümkün değil.