özel üniversitede türban..

ben devlet üniv. okudum.97 girişliydim ve o sene türban yasak değildi.türbanlı arkadaşlarım vardı.ve çok da başarılı olanları da vardı.ama nedense 1 sene sonra türban yasaklandı.müslüman bir ülkede 98 yılından beri türban siyasi bir tehdit oluverdi.ne oldu da bu kadar sorun teşkil etti? ben türbanlı değilim ama özgürlüklerin kısıtlanmasına da karşıyım.Kime ne zararı var....

Beykentte hiç sorun değil.. hatta geçen sene ing hazırlık hocamızzz derslerde başını açan bi kıza kızmıştıı bu senin kendi özelll tercihin kapat başını tabıkı bizler karışamayız demişti=)

ben gazı unıde okuyorum bızım okulkda turban sorunu yok okulun bu huyuna bayılıyorum zaten ben kapalı degılım ma annem kapalı cevrem kapalı o yuzden bende cok sacma bulanlardanımmalesef sadece bı ortu gozuyle bakılıyo oysakı anlamı cok buyuk turbanın umarım bunu anlar dıger fakultelerde ozel degıl okulum ama solıyımdedeım belkı dusunursunuz
bızım hocalrın dah tekınden bıle duymadım (iibf fakultesındeyım ) bırıne kızım nıye bole geldın dedıgını acayıp saygı duyar hocalarımızda takdır edıyorum bole hocaları cıdden

Bende özelden mezunum, türbanlı arkadaşlarımız vardı.. Rahatça okula girebiliyorlardı ama hocaya göre değişiklik gösterebiliyordu.. Bazı hocalar hiç sorun etmeden alıyorlardı bazıları sinir krizi geçiriyordu sınıfta türbanlı öğrenci görünce.. Okula göre değilde öğretmene bağlı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…