Maaşallah güzel bir başarı.Ben de özel bir üniv de burslu okuyorum 7 yıl boyunca bursum kesilmiyor. yani 3 yıl sınıfta kalsam da bursum devam edecek.benim okuduğum gibi okullar var onlara da bak istersen.bu arada 3 ortalama yapmak kolay değil tabi.ancak istersen pekala başarırsın.arkadaşlar tm ögrencisiym.psikoloji burslu tutuyo bazı özel ünilerde. bazılarnda ösym bursumun kesilmemesi notlarım 2nin altına düşmemesi grekirken, bazılarında 3 ün altına düşmemem grekiyo. 3 bana yüksek geldi.tabi üniversite derslernden veya düzeninden pek bi bilgim yok. sizce ortalmamın 3 olması zor bi drum mu? olmama ihtimali olablir mi. bu riski göze alıp yazmalı mıyım? lütfen yardımcı olunn
hangi üniversiteler bu not koşullarını arayanlar ?ben de özel düşünüyorum da :44:
arkadaşlar tm ögrencisiym.psikoloji burslu tutuyo bazı özel ünilerde. bazılarnda ösym bursumun kesilmemesi notlarım 2nin altına düşmemesi grekirken, bazılarında 3 ün altına düşmemem grekiyo. 3 bana yüksek geldi.tabi üniversite derslernden veya düzeninden pek bi bilgim yok. sizce ortalmamın 3 olması zor bi drum mu? olmama ihtimali olablir mi. bu riski göze alıp yazmalı mıyım? lütfen yardımcı olunn
Maaşallah güzel bir başarı.Ben de özel bir üniv de burslu okuyorum 7 yıl boyunca bursum kesilmiyor. yani 3 yıl sınıfta kalsam da bursum devam edecek.benim okuduğum gibi okullar var onlara da bak istersen.bu arada 3 ortalama yapmak kolay değil tabi.ancak istersen pekala başarırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?