• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel sağlık sigortası

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.926
5.124
398
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Bu konu nereye açılır bilemedim açıkçası benim için dert de oldu diyebilirim Allah başka dert vermesin. 🙏
Kısa zamanda hamile kalmayı istiyorum ilk gebeliğim hemen olmuştu 🧿 Buda öyle olur diye doğum Sigortası istiyorum bugün bir sigortacı ile görüştüm ana..lu sigorta
1 senelik sigorta için 4500-5000 gibi rakam söyledi
10 muane, doğum, gebelik testi falan.. Açıkçası aklıma yattı ama ya hamile kalmazsam iki üç ay içinde.. Nyse orasını Allah bilir.
Hamile olduktan sonra veya önce
Özel sağlık sigortası yapanlar fikir verebilirmi?
Artıları eskileri nelerdir. Herşeyi düşünüp şimdi yaptırayım mi yaptırmassam hamile olunca 11000 gibi rakam çıkar dedi. Fikri olanlar paylaşabilir mi teşekkürler şimideden.
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Normal sağlık sigortası yetmiyor mu? Pek anlayamadım, sigortacılara sorsan uçan kuşa da sigorta yapmak isterler. Akılcı davranmak lazım.
Özel hastaneler için maalesef özel sağlık sigortası şart. Devlet hastanesine gitmek istemiyorm ilk doğumu kontrolü herşeyi devlette yaptım ve zorlandım

Bu konu nereye açılır bilemedim açıkçası benim için dert de oldu diyebilirim Allah başka dert vermesin. 🙏
Kısa zamanda hamile kalmayı istiyorum ilk gebeliğim hemen olmuştu 🧿 Buda öyle olur diye doğum Sigortası istiyorum bugün bir sigortacı ile görüştüm ana..lu sigorta
10 muane, doğum, gebelik testi falan.. Açıkçası aklıma yattı ama ya hamile kalmazsam iki üç ay içinde.. Nyse orasını Allah bilir.
Artıları eskileri nelerdir. Herşeyi düşünüp şimdi yaptırayım mi yaptırmassam hamile olunca 11000 gibi rakam çıkar dedi. Fikri olanlar paylaşabilir mi teşekkürler şimideden.
İmkanım ve aklım olsaydı gebe kalmadan yaptırırdım hamıleyken kayınvalıdem yaptırmıs ama faydasını goremedım. Sanırım gebelıgı kapsayanda bahsettıgınız ana... sıgorta var birtek. Dogum tahlıller vs derken 10 binden fazlasını odersiniz sıgprta olmazsa .

İmkanım ve aklım olsaydı gebe kalmadan yaptırırdım hamıleyken kayınvalıdem yaptırmıs ama faydasını goremedım. Sanırım gebelıgı kapsayanda bahsettıgınız ana... sıgorta var birtek. Dogum tahlıller vs derken 10 binden fazlasını odersiniz sıgprta olmazsa .
İşte hamile olacağımn garantisi de yok böyle 😔 ki hamileyken yapılırsa 11000 dediler siz neden faydasını göremedinz

Hangi sigorta ücret neydi acaba. Hiç para vermeden mi çıktınız hastaneden peki
Muayenelerde sadece katkı payını ödüyordum. Tahlillerin hiçbirine hamileliğim boyunca para ödemedim. Doğumdan sonra da para vermeden çıktım genel anesteziyle sezaryen olduğum için. Normal olsaydı da ödemeyecektim. Ama sanırım spinal ve epidural olduğu zaman ekstra bir ücret ödeniyordu. Sadece istediğiniz hastanede değil sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu hastanelerde doğum yapabiliyorsunuz, bütün sigortalar öyle de bu daha özel bir sigorta olduğu için anlaşmalı olduğu hastane sayısı daha kısıtlıydı.

Sigortanın adını özelden yazarım size isterseniz. Fiyat değişmiştir yanlış yönlendirme olmasın.

Muayenelerde sadece katkı payını ödüyordum. Tahlillerin hiçbirine hamileliğim boyunca para ödemedim. Doğumdan sonra da para vermeden çıktım genel anesteziyle sezaryen olduğum için. Normal olsaydı da ödemeyecektim. Ama sanırım spinal ve epidural olduğu zaman ekstra bir ücret ödeniyordu. Sadece istediğiniz hastanede değil sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu hastanelerde doğum yapabiliyorsunuz, bütün sigortalar öyle de bu daha özel bir sigorta olduğu için anlaşmalı olduğu hastane sayısı daha kısıtlıydı.

Sigortanın adını özelden yazarım size isterseniz. Fiyat değişmiştir yanlış yönlendirme olmasın.
Çok iyi olur yazılabilirsnz sevinirim. Normal doğum istiyorum rabbim hayırlısı ile nasip etsin amin.. Birde hamile olmadan mi hamile olunca mı aldınz acaba

İşte hamile olacağımn garantisi de yok böyle 😔 ki hamileyken yapılırsa 11000 dediler siz neden faydasını göremedinz
Hamıle kaldıktan sonra kapsamıyor malesef. Dogumu tahlıllerı . Allahtan doktorum ıyıydı baska bolumde yaptırıyordum tahlıl 15 tl verıyordum. Yoksa Kadın doğumcu da yaptırsam en az 200-500 arası papa gidiyordu. Hamile kalamasanzda bircok seyde fayda görürsünüz Sağlık sıgortasının. Umarım hamile kalırsınız hersey gönlünüze gore olur 🙏🏻

Sadece hamilelik değil zaten şart bence yaptırmak. Devlet hastanesine gitmek istemiyorum çünkü. Devamlı sigortam olduğu için iki hamileliğimdede en iyi hastanede yaptırdım kontrollerimi ve misler gibi yaptım doğumumu. Gerçekten abartmıyorum otel rahatlığında. Sigortaya o yıl verdiğim paranın 4-5 katını vermem gerekirdi sadece doğum için. Mesela bu yıl neredeyse hiç kullanmadım sadece 1 kere kontrole gitmiş olabilirim. Bu yıl para boşa gitti düşünmüyorum ama çünkü bu sistemde bunun olması zorunlu gibi görüyorum. Çocuklar mesela çok sık hasta oluyor yada devamlı kontrolleri oluyor. Hık deseler hiç düşünmeden gidiyorum hastane. Özel sağlık sigortası olmasa kalkılmaz özel hastane masraflarının altından.. Allah büyük hastalık vermesin ama hepimizin kapısında bekliyor gibi geliyor bana bir hastalık. O tür durumlarda gerçekten şart.

Tamamlayıcı sigorta mı bu?
Normalde özel sağlık sigortası bu kadar ucuz değil ve doğum teminatı taptırdıktan sonra bir yıl beklemek gerekiyor..

Merhaba. Ben hamile kaldıktan sonra Demir hayat 2 can sigortası yaptırdım. Hamile kaldıktan sonra sigorta yapan sadece Demir hayat var diye biliyorum. Ama hemen öğrenir öğrenmez yaptırmıştık ve biz de 5000₺ ödemiştik. Hatta eşim çalıştığı yere sigorta poliçesini götürünce vergiden düşmüşlerdi bir kısmını.

Daha sonra bizden duyup yaptırmak isteyen arkadaşlarımız da oldu ama hamilelik ilerlemişti ve onlara 9 bin gibi rakamlar çıkmıştı. Hemen başında yaptırınca daha uygun olmuştu bize.

8 muayene, sınırsız tahlil röntgen vs. Normal, sezeryan, epidural, yatakta tedavi hepsini karşılıyor. Normal doğum bir gece sezaryende 2 gece yatış ve refakatçi masrafını da karşılıyor.

Ben cok memnunum. Artik ozel hastahaneler ile basedilecek durumda degilim ama saglik sigortam var ve cogunlukla yanimda personelle geziyorum
Benim icin artik olmazsa olmaz hale geldi.
Covid tedavisi kapsayanlarda var. Duruma gore tercih edilebilir. Check up ve dis tedaviside var kullanmazsaniz bunlari kullanabilirsiniz.

Merhaba, bende gebe kalmak istiyorum ve tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım yaklaşık iki senedir yenilendi ama gebelik olmadığı için olana kadar yenileyeceğim çünkü eğer gebe kaldıktan sonra yapılırsa en az üç katı fiyat farkı çıkıyor ve her sigorta şirketi bunu yapmıyor sigorta sektöründe çalıştığım için bunu net biliyorum. benim poliçemde doğum teminatım var ve 10 muayene hakkım var eşimle aile paketi yaptırıyoruz eşiminde 10 muayene hakkı var ikimizinki toplam 5,800 TL gibi bir rakam tuttu en son yenilenen poliçemizde. özel hastanede doğum yapsam ve muayene ücretlerini toplasam poliçeye ödediğim rakamın kat kat üstüne çıkar ki eşimin de kullanma hakkı yanımıza kar kalıyor diye düşünüyoruz. hamile kalamazsanız bile muayenelerinizi karşılar bence iyi bir şey yaptırmanızı tavsiye ederim.

Özel hastaneler için maalesef özel sağlık sigortası şart. Devlet hastanesine gitmek istemiyorm ilk doğumu kontrolü herşeyi devlette yaptım ve zorlandım

Ssk lı çalışanım özel sigortam yok fakat özel hastanede doğum yaptım ve öyle aşırı uçuk rakamlar ödememiştim şu an farklı mı sistem acaba 21 ay oldu doğum yapalı

Bence hamilelik öncesi, hamilelik için sigorta yaptırmayın. Düşünceniz doğru, o süre içerisinde hamile kalacağınızın garantisi yok. Ben 6 haftalık hamileyken demir hayat 2 can sigortası yaptırdım. O zaman, gebelik varken yapılabilen tek sigortaydı. Yanlış bilmiyorsam şimdi bir şirket daha yapıyor ama hatırlamıyorum adını.
Ben inanılmaz memnun kaldım. Muayene sayısı, kapsamı vs çok iyiydi. Detaylı ultrason hariç hiçbir ödeme yapmadık. Doğum için hastanede yatış vs de dahil.
Kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim. Bir de işin matematiğini yapmıştık. Sigortasız sadece muayeneler bile sigorta tutarının üstünde kalıyordu. Büyük rahatlık maddi, manevi.

Merhaba, bende gebe kalmak istiyorum ve tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım yaklaşık iki senedir yenilendi ama gebelik olmadığı için olana kadar yenileyeceğim çünkü eğer gebe kaldıktan sonra yapılırsa en az üç katı fiyat farkı çıkıyor ve her sigorta şirketi bunu yapmıyor sigorta sektöründe çalıştığım için bunu net biliyorum. benim poliçemde doğum teminatım var ve 10 muayene hakkım var eşimle aile paketi yaptırıyoruz eşiminde 10 muayene hakkı var ikimizinki toplam 5,800 TL gibi bir rakam tuttu en son yenilenen poliçemizde. özel hastanede doğum yapsam ve muayene ücretlerini toplasam poliçeye ödediğim rakamın kat kat üstüne çıkar ki eşimin de kullanma hakkı yanımıza kar kalıyor diye düşünüyoruz. hamile kalamazsanız bile muayenelerinizi karşılar bence iyi bir şey yaptırmanızı tavsiye ederim.
Hangi sigorta acaba iki kişiye mi 5800

Back