• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel sağlık sigortası

zeliselci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
28
5
1
33
meraba arkadaşlar ben özel sağlık sigortasına geçiş yapmayı düşünüyorum fikri önerisi olan varmı

Yıllardır anadolu sigorta kullanıyorum,kapsamlı bi pakete dahiliz ailecek. Gayet memnunuZ.

şirketimden anadolu sağlıktaydım, 5 yıldır. anne babamı da yaptım bu sene. sıkıntı yok. gittiğim üst segment hastanelerde hep geçerli. Doğum için ilerde acıbadem maslak düşündüğümden acıbadem sigorta yaptırdım. O da iyi. Hastaneleriniz az çok belliyse ona göre secim yapınb bence.

hastanelerde gecerliliği yaygın bir sigorta sanırım ben sadece bebeğim için yaptırmayı düşünüyorum sizin aile paketniz aylık kaç liraya denk geliyor peki
Eşim ve ben anadolu sigortalıydık. Kızımız doğar doğmaz o da anadolu sigortalı oldu. Aylık nekadara gelir bilmiyorum yıllık ödeniyor bizde. Kişi başı 2-3 bin arasıdır tahmini..

Eş durumundan dolayi Allianz sigorta kullaniyoruz memnunuz gidebilecegimiz tüm büyük hastanelerde geçiyor

Z zeliselci
Ben Anadolu ile başladım. Genel olarak iyiydi. Sonra şirketimden dolayi Allianz'a geçmek durumunda kaldım. Provizyon onay süreçleri icin hastanede 1 saate yakın bekletildigim cok oldu hic memnun değildim (şimdi nasıl bilemiyorum). Simdi Acıbadem var. Memnunum. Policenizin kapsamı önemli olan.

Sigorta da çalışmaktayım.Detaylı bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim.Telefon numaram

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şirketin ayrı prosedürleri var. Yıllardır özel sağlık sigortası kullanıyorum bir çoğunu denedim geçişlerle :) gerek çalıştığım şirketlerden kaynaklı gerek bireysel olarak. Genelde hastane ağını siz belirliyorsunuz poliçe fiyatları da buna bağlı olarak değişiyor. Ana sistem genel olarak hepsinde aynı ancak her şirketin de tabi ki farklı avantajları oluyor.

Back
X