Özel sağlık sigortası hakkında

Çıkar ya acayip pahalı oldu medical park. Benim çocukların doktoru da orada geçen bir alerji testi yaptırayım dedim sgklı fiyatı 355 lira. Muayenesi bilmem nesi tutar 700 lira.

İkimiz için 375 liraymış canım. Ayakta tedavinin %80ini karşılıyor, diş, göz ve doğum dahil değil. Medical parkla anlaşması var acıbademin. Diğer hastaneleri bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim canım:). Yarın şubesinin olduğu bir sigortacıyla görüşmeye gideceğim.

İkimiz için 375 liraymış canım. Ayakta tedavinin %80ini karşılıyor, diş, göz ve doğum dahil değil. Medical parkla anlaşması var acıbademin. Diğer hastaneleri bilmiyorum.
Aylik degil mi bu rakam?
Diş göz dogumun olmamasi kotuymuş

Aylik degil mi bu rakam?
Diş göz dogumun olmamasi kotuymuş
Doğum işin içine girince malesef rakam uçuyor. Olanlı bir hamilelik olacaksa doğumdan bir yıl önce kapsama aldırıp doğumdan sonra da çıkarabilirsiniz. Biz öyle yapmayı planlıyoruz. Bizim şirket tarafından yapıldığı ve diş ve göz çok suistimal edildiği için çıkardılar kapsamdan. Normalde bu fiyata ikisi de dahildir diye tahmin ediyorum.

özel sağlık sigortasıyla ilgili öğrenmek istediklerinizi bana mesaj atarak sorabilirsiniz yardımcı olurum :)

Canım öncelikle geçmiş olsun bende kızımı memoriale ve medipol megaya götürüyorum doğdugundan beri özel dağlık siğortası var anadolu siğorta bizimki.memorialde muayne ücreti 80 lirq ödüyoruz medipol megadada 40 lira.memorial nırmal muayne ücreti250 tl.medipol megadada 120 tl.sormak istediğin bişeyler olursa sor.kızım 2,5 senedir siğortalı bende gebelik dönemimde memorîal hastanesinde idim orda yapıldı konstrollerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…