Özel sağlık sigortası hakkında

Ne kadar cok gelmıs fatura.resmen sok.oldum.sızın sosyal guvencenız falan yok mu da ozel hastane fıyatı bu kadar yuksek.ben de kızımı acıbademe goturuyorum ama ozel saglık sıgortası yok.daha bır ay once bacagım agrıyor dıye aglayarak uyandı.bır yere de carpmıs olabılırdı ama yıne de ısı sansa bırakmadım sabah dr ye goturdum en kotu cocuk hastlıgı da olabılır allah korusun.en detaylı kan,ıdrar,gaıta ve yayma testı yapıldı dırekt.losemıye bakıyor bu test.ayrıca rıca ettım kanındakı folık asıt,demır,d vıtamını,cınko,hemogram vs vs vs bunları bıle ıstedım doktor yaptırdı hatta cınko sonucu on gun sonra cıkıyor nedense.tum bunlara ragmen bır tek gırıste altmıs tl verdık.dıgerlerınden ek.ucret almadılar.senın faturan nasıl 700tl cıkmıs hayret.
Çıkar ya acayip pahalı oldu medical park. Benim çocukların doktoru da orada geçen bir alerji testi yaptırayım dedim sgklı fiyatı 355 lira. Muayenesi bilmem nesi tutar 700 lira.

İkimiz için 375 liraymış canım. Ayakta tedavinin %80ini karşılıyor, diş, göz ve doğum dahil değil. Medical parkla anlaşması var acıbademin. Diğer hastaneleri bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim canım:). Yarın şubesinin olduğu bir sigortacıyla görüşmeye gideceğim.

İkimiz için 375 liraymış canım. Ayakta tedavinin %80ini karşılıyor, diş, göz ve doğum dahil değil. Medical parkla anlaşması var acıbademin. Diğer hastaneleri bilmiyorum.
Aylik degil mi bu rakam?
Diş göz dogumun olmamasi kotuymuş

Aylik degil mi bu rakam?
Diş göz dogumun olmamasi kotuymuş
Doğum işin içine girince malesef rakam uçuyor. Olanlı bir hamilelik olacaksa doğumdan bir yıl önce kapsama aldırıp doğumdan sonra da çıkarabilirsiniz. Biz öyle yapmayı planlıyoruz. Bizim şirket tarafından yapıldığı ve diş ve göz çok suistimal edildiği için çıkardılar kapsamdan. Normalde bu fiyata ikisi de dahildir diye tahmin ediyorum.

özel sağlık sigortasıyla ilgili öğrenmek istediklerinizi bana mesaj atarak sorabilirsiniz yardımcı olurum :)

Kızlar çoğunuz biliyorsunuz 2 yaşında bir oğlum var. Doğduğu günden beri çok hassas, sürekli hastalanıyor. Geçtiğimiz günlerde hastalandı devlet hastanesine götürdüm. Maalesef doktor oğlumun yüzüne bile bakmadan grip olmuştur diyerek iki ilaç verip gönderdi (oysaki alerjiymiş). Gece fenalaştı ve oğlumu özel hastaneye götürdüm. Fatura maalesef biraz yüksek geldi. Bu yüzden oğluma sağlık sigortası yaptırmak istiyorum. Memorial, medicana gibi hastanelerde geçerli olacak sağlık sigortası araştırıyorum. (Benim axa sigortam var ve memorialde geçerliliği yok). Bilgisi olan var mı?
Canım öncelikle geçmiş olsun bende kızımı memoriale ve medipol megaya götürüyorum doğdugundan beri özel dağlık siğortası var anadolu siğorta bizimki.memorialde muayne ücreti 80 lirq ödüyoruz medipol megadada 40 lira.memorial nırmal muayne ücreti250 tl.medipol megadada 120 tl.sormak istediğin bişeyler olursa sor.kızım 2,5 senedir siğortalı bende gebelik dönemimde memorîal hastanesinde idim orda yapıldı konstrollerim

X