• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel rehabilitasyon merkezlerinde çalışan var mı aranızda ?

Ben hep ev arkadasiyla yaşadım ya da yurtta kaldım kücük sehir düşük kiralar,farklı zevkler olduğundan galiba müsrif olmama rağmen rahat geçinirdim , biraz da yaşadıklsrımdan gözümü kararttim açıkcası :) Sinop:un merkezi cok güzel ama boyabat benim merak ettiğim. Sinop un tam tersi yer deniyor
Belli bir yaştan sonra ev arkadaşı olmadan yaşamanı öneririm maaşın daha artarsa eğer. Çünkü tek yaşamanın verdiği rahatlık hiçbir yerde yok aile evinde bile. Evde don sütyenle gezip, erkek atmak paha biçilemez 🤣🤣🤣 neyse ciddiye dönersek zaten Karadeniz genel anlamda tutucu. Gözü karartıp gideceksin gidersen. Dışardan geldiğin için kimse birşey diyemez. Cok karısmıyorlar cünkü para getiri kaynağısın.

Belli bir yaştan sonra ev arkadaşı olmadan yaşamanı öneririm maaşın daha artarsa eğer. Çünkü tek yaşamanın verdiği rahatlık hiçbir yerde yok aile evinde bile. Evde don sütyenle gezip, erkek atmak paha biçilemez 🤣🤣🤣 neyse ciddiye dönersek zaten Karadeniz genel anlamda tutucu. Gözü karartıp gideceksin gidersen. Dışardan geldiğin için kimse birşey diyemez. Cok karısmıyorlar cünkü para getiri kaynağısın.
Evettt atanirsam tek yaşayacağım tabiiki. Ama öğrenciyken ya da 3binle tek yasama gibi maveralara girişilmez. Bu sene baya calistim atanirsam istifa ederim atanamazsam hem bosta kalmam hem bu seneki bilgilerimin üstüne eklerim kafasindayım. Benim tutuculuktan kastim erkek arkadasimin evime gelmesi,köpeğime karismaları gibi şeyler. Yoksa don atlet gezmediğim sürece kimse kalkio da bu da bunu giyiyormus demez :KK70:

Evettt atanirsam tek yaşayacağım tabiiki. Ama öğrenciyken ya da 3binle tek yasama gibi maveralara girişilmez. Bu sene baya calistim atanirsam istifa ederim atanamazsam hem bosta kalmam hem bu seneki bilgilerimin üstüne eklerim kafasindayım. Benim tutuculuktan kastim erkek arkadasimin evime gelmesi,köpeğime karismaları gibi şeyler. Yoksa don atlet gezmediğim sürece kimse kalkio da bu da bunu giyiyormus demez :KK70:
Şöyle söyleyeyim ülkenin en tutucu sayılan bir yerinde yasıyorum mecburi olarak. Erkek arkadasım ev sahibim komşum olmasına rağmen benim evimde sürekli. Birşey diyemez derse gideceğimi bilir. Hatta ev yalıtımı cok kötü sevişme sesimiz bile gidiyordur. Gık diyemiyor cünkü her ay saati gecikmeden kirası cebinde. O yüzden tutuculuk şeylerine çok bakma. Parayı görünce çoğunun önceliği de dini de değişiyor.

Şöyle söyleyeyim ülkenin en tutucu sayılan bir yerinde yasıyorum mecburi olarak. Erkek arkadasım ev sahibim komşum olmasına rağmen benim evimde sürekli. Birşey diyemez derse gideceğimi bilir. Hatta ev yalıtımı cok kötü sevişme sesimiz bile gidiyordur. Gık diyemiyor cünkü her ay saati gecikmeden kirası cebinde. O yüzden tutuculuk şeylerine çok bakma. Parayı görünce çoğunun önceliği de dini de değişiyor.
Ay su an cok icim rahatladı 💕 Tesekkür ederim.

Ya ben coruma eğitime gitmistim bana cok tutucu cok kücük denmisti hic öyle değildi. Ama ben 3 gün kalmistim, adı çıkmış diye corum dedim tövbe yoksa. Üniyi Kast. okudum oraya da cok tutucu diyorlardi ağlaya ağlaya gidip sehre asik olmuştum :KK70:
İyi kıvırdın bence inandırıcı :KK70:

2.soruma cevao veren kimse yok mu ? Nelere dikkat etmeliyim anlasma yaparken ?

Bu şehirler ilçeler için yapılan bazı yorumlar gerçekten çok alakasız olabiliyor. Herkes kendi yaşantısına ve hayat görüşüne göre yorum yapıyor çünkü.

Karadeniz tutucu denilir ama neye göre kime göre olduğu değişir.Bazı karadeniz şehirleri hele merkezleri yaz zamanı tatil yörelerindeki gibi bir havaya bürünür. Samsun , Sinop çok güzeldir. Boyabat hakkında pek bilgim yok maalesef ama beklentilerinle alakalı olarak düşünmen lazım. Tutucu denilmiş sana ama belki her işini halledebileceğin bir yerdir, insanları iyidir. Kriterlerin bu olsun biraz da.Anlatmak istediğim yaşadığın yerde alışveriş de yapacaksın yürüyüş de insanlarla da iletişimde olacaksın. Bu benim görüşümken başkası çıkar tam tersini söyler. Herkes kendi tecrübe ve beklentisine göre yorum yapıyor çünkü. Boyabat dışında başka seçenek var mı?

Çalıştığında özel sektör nasılsa bir sene sonra memnun kalmazsan işini değiştirir yada farklı bir şehre taşınırsın. Şehir değiştirmek evet zor ama bekarken cok zor olacağını sanmıyorum. Yada tayinci olduğumdan artık ev taşımak gözüme kolay geliyor .Beklentine göre karar vermeni tavsiye ediyorum.

bugün bir ıspartalı vakası yetti.
gelmesin çorumlular :63:

karamel sinop iyidir de boyabatı bilmiyorum.
başka hangi iller var seçeneklerde?
Sakarya,istanbul,ankara var teklifler arasinda. İstanbul ve ankara istemiyorum. Kastamonu ve samsun a basvuracağım. Varsa sinop merkezde baska yerlere de basvuracagim. Ama su ana kadar gelen en mantikli secenek burasiydi.
Bu şehirler ilçeler için yapılan bazı yorumlar gerçekten çok alakasız olabiliyor. Herkes kendi yaşantısına ve hayat görüşüne göre yorum yapıyor çünkü.

Karadeniz tutucu denilir ama neye göre kime göre olduğu değişir.Bazı karadeniz şehirleri hele merkezleri yaz zamanı tatil yörelerindeki gibi bir havaya bürünür. Samsun , Sinop çok güzeldir. Boyabat hakkında pek bilgim yok maalesef ama beklentilerinle alakalı olarak düşünmen lazım. Tutucu denilmiş sana ama belki her işini halledebileceğin bir yerdir, insanları iyidir. Kriterlerin bu olsun biraz da.Anlatmak istediğim yaşadığın yerde alışveriş de yapacaksın yürüyüş de insanlarla da iletişimde olacaksın. Bu benim görüşümken başkası çıkar tam tersini söyler. Herkes kendi tecrübe ve beklentisine göre yorum yapıyor çünkü. Boyabat dışında başka seçenek var mı?

Çalıştığında özel sektör nasılsa bir sene sonra memnun kalmazsan işini değiştirir yada farklı bir şehre taşınırsın. Şehir değiştirmek evet zor ama bekarken cok zor olacağını sanmıyorum. Yada tayinci olduğumdan artık ev taşımak gözüme kolay geliyor .Beklentine göre karar vermeni tavsiye ediyorum.
Benim pek beklentim yok belirli imkanlar olsun spor salonu yürüyüş alanlari 1-2 cafe benim icin okey. Alısverisimi bile internetten yaparim sevmem öyle gezmeyi. Benim asıl çekincem herkesin birbirini tanıması ve bundan kaynaklı dedikodu olması. Başımın ağrıması. Genellikle büyük şehirker teklif veriyor ama hen gecinmesi zor hem kalabalık beni boguyor. Bu sene olmazsa öbür sene atanirim tek beklentim sorunsuz kafamin ağrımayacağı bir yıl geçmesi.

Sinop merkez aslında tam size göre kimse kimseye karışmaz Boyabat’ta yaklaşık yarım sene yaşadım insanları tutucudur Cafe yüzme havuzu sinema var ama gerçekten çok küçük ve bir saatten sonra insanı boğuyor Sinop da küçük ama bir sahil havası bile iyi geliyor ve merkeze de bir saat uzaklıkta. Boyabat içinde doğru dürüst dolmuş da yok ulaşımı neyle sağlıyorlar bir türlü anlayamadım mesela benim eve dolmuş çıkmazdı ben hep taksiye binerdim. Eğer illaki Boyabat olacak derseniz ve erkek arkadaşınıza laf edilmesinden çekinirseniz ev tutarken emlakçıya memurların oturduğu bir apartmandan yer göstermesini istersiniz yani yerel halktan uzakta olmuş olursunuz ama biz ev bakarken çok az seçenek vardi mesela bu da aklımda kalmış.

Sakarya,istanbul,ankara var teklifler arasinda. İstanbul ve ankara istemiyorum. Kastamonu ve samsun a basvuracağım. Varsa sinop merkezde baska yerlere de basvuracagim. Ama su ana kadar gelen en mantikli secenek burasiydi.

samsuna kadar gitmeyi göze aldıysan ordu'yu değerlendir bence.

Ya ben coruma eğitime gitmistim bana cok tutucu cok kücük denmisti hic öyle değildi. Ama ben 3 gün kalmistim, adı çıkmış diye corum dedim tövbe yoksa. Üniyi Kast. okudum oraya da cok tutucu diyorlardi ağlaya ağlaya gidip sehre asik olmuştum :KK70:

Asgari ücret degil özel eğitim 3binden asagiya vermiyor. Kurumda 3bin 2020, 2021 de 3250 dedi. Lojman imkânı da sağlayacaklar. Her kurum lojman sağlayamıyor orası ayrı. Sosyallikten kastim cafe cafe gezmek değil kesinlikle. Dedikodu olmasın, kimse kimseye karismasin :) Yoksa ben kendi sosyalligimi kendim yaratmayi tercih ediyorum spor salonu, yürüyüsler,kamplar vs... Bir de baska sehire tasinma olayı çok büyütülüyor. Ünideyken kisitli bütçeyle hem gezilir hem kira /yurt ücreti ödenirdi. Eğer tek değil ev arkadasiyla yasarim,starbucksa değil başka yere giderim her gün disaridan yemem denirse gayette geciniliyor.

Öncelikle lojman verilmesi gerçekten artı

Tutuculuk ve dedikodu bugün büyükşehirlerde de var emin olun.
Ben bu kadar mezunun iş bulamadığı bi dönemde bu fırsatı kaçırmayın derim.
Ayrıca 3bin tl çok bir para değil.daha büyük bir şehirde zorlanirsiniz.

Starbucks bugün mahalle arası cafelerden daha uygun bu arada :)

Kaliteli yasamak ve birikim yapmak için daha uygun şehirlerde yaşanılması tavsiyem

Back
X