ozel ortaokulları fiyatları?

AmberMila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
855
1.092
30
Sivasta özel ortaokulların fiyatları ne kadar? Her yerde aynı mı yoksa yerleşimlere göre fiyatları degisiyor mu? Bu çocuklar devlet okullardan özel verim alamıyor mu? Arkadasımın kızı özel okula yazdırdı da cocuk yapmakta büyütmekte pek masraflıymıs kendimi burda buldum kresleri desen aman aman aklım almıyor fiyatları sinirlerim bozuldu😅

Sadece merakimdan soruyorum🥲 bu paralari her sene artarak nasil odeyebiliyorsunuz… hayretler icerisinde kaliyorum cunku her ozel okul ucreti gordugumde. Ne is yapiyorsunuz mesela, hadi odediniz geri kalanla nasil bir yasam suruluyor kafamda deli sorular🤣 allah yardimciniz olsun🥹

Sadece merakimdan soruyorum🥲 bu paralari her sene artarak nasil odeyebiliyorsunuz… hayretler icerisinde kaliyorum cunku her ozel okul ucreti gordugumde. Ne is yapiyorsunuz mesela, hadi odediniz geri kalanla nasil bir yasam suruluyor kafamda deli sorular🤣 allah yardimciniz olsun🥹
her sene ödeyemeyenler var ben gibi. ilk zamlı sene yok artık dedim ama zorla da olsa verdim. bu sene 200 bin isteyince seneye ne olcak deyip vermedim

X