Özel okul sözleşme iptali

Yukarda babaaane ıvır zıvır bir şeyler uydur demişler ama okuldakiler muhtemelen o tip bahanelere alışkındır. Bence dimdirdkt doğruyu söyleyin parayı da affetsinler madem ödeyemeyeceksiniz.
Yok babanne vs uydurmam zaten baştan da söyledim para olayını. Limit çıkmadı diyeceğim

Kızlar merhaba,
Aranızda muhakkak konu hakkında bilgi sahibi vardır diye düşünüyorum.
Özel okula birkaç gün önce kaydımızı yaptırdık ve sözleşme imzaladık lakin ücretini henüz odemedik.
Okul da zaten bir ay sonra başlayacak.
Ücretini odemedigimiz için ve okul baslamadigi için sozleşme iptali yada kaydı sildirme yapabilir miyiz ?
Başına bu tarz birşey gelen var mı yada bilgisi olan ?
İmzaladiginiz belgede tazminat yazıyor mu ? Size kayıt yaptırdığıniz için bir ogrenci alamadım vs diyebilir.

Valla ben kayıt yaptırdım 3 gün sonra kızımın başka okuldan iyi bir burs kazandığını öğrendik.kaydı iptal ettik ama bizden çatır çatır kestiler. Özel okullarda 15 gün gibi bir süre şartı yok maalesef. Gene de görüşün tabi

Valla ben kayıt yaptırdım 3 gün sonra kızımın başka okuldan iyi bir burs kazandığını öğrendik.kaydı iptal ettik ama bizden çatır çatır kestiler. Özel okullarda 15 gün gibi bir süre şartı yok maalesef. Gene de görüşün tabi
Okula 1 gunde dahi olsa gitmiş miydi

X