ben türker hocaya ilk gittiğimde daha önce yaptırdığım testleri ve ultrason sonuçlarımı götürdüm ,ben söylemeden istedi zaten ,verdim ,birkısımını yeniden yaptırdı çünkü 4 ay olmuştu ,test sonuçalrım çıktığında çok şaşkındı çünkü değerlerim çok yükselmişti ,bana git eve bekle düşünce gel demedi ,bunu araştırmamız lazım dedi ,nitekim öyle oldu 3 gün sonra tekrraladık yine aynı ,bana o kadar ayrıntılı anlattıki durumumu ,ben bile doktor oldum nerdeyse :) endoskopi yaptı ,MR istedi ,inceledi sorun yok ,dahiliye doktoruna yönlendirdi ,ekstra muayene ücreti almadan ,telefonla 15 dakika dururmumu konuştular ,sonra sarılık oldum ,acil almalıyız dedi safrayı ama değerlerin düşmüyor ,iki gün bekle dedi ve birkaç test daha verdi ,ama buraya gelip para vermene gerek yok ,herhangi bir devlet hastanesinde yaptır sonuçları bana faksla dedi ( başka hastanelerde saçma sapan testler isteyip para alıyorlar )..
sonuçlarım düştüğünde raporlarımla birlikte samatya ssk daki hocasına yönlendirdi beni ,ama ondan önce alıp karşısına uzun uzun konuştu ,ameliyatın risklerini ,açığa dönebileceklerini ,her zaman böyle bir ihtimal olduğunu ama bende daha fazla olduğunu ,herşeyi anlattı ,kafamda hiçbir soru işareti bırakmadı ,çok güvendim ona ,hocasına gittim ,hocası olur verdi ,türker hoca işinin ehlidir ,git ameliyatını yapsın dedi ,aradım ,çarşamba gel dedi ,gittim oldum ,ameliyattan sonra acayip bir ilgi alaka ,günde iki kez odama geldi ,hatırımı dururmumu sordu ,pansumana gittiğimde hep güleryüzle karşıladı ,hiç beklemedim kapısında ,asistanı çok ilgiliydi ,hatta dikişlerimi almaya pazartesi çağırmıştı ,ben salı gittim ,pazartesi aradılar gelmediniz eylül hanım dediler ,salı gititğimde türker hoca merak ettim gelmedin dedi ,dikişlerimi alırken espiriler havada uçtu :)) yani bu ilgi değilse ilgili hallerini merak ediyorum doğrusu ,belki siz çok büyük bir beklentiyle gittiniz ondan olmasın sakın ,ben çok memnun kaldım ,hatta çıkarken umarım bir daha karşılaşmayız dedim :))) o da sağlıkla ilgili karşılaşmayalım dedi gülüştük ..
ayrıca kapalı ameliyat ve bir gün odada kalma ücretsizdi ,ben açık ameliyat oldum ,1 gün kalma hakkım vardı ,3 gün kaldım yinede tek kuruş ödemedim ..bu da ekstra avantajım oldu ..