• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel mesajlarimi okuyamiyorumm :(

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
0
Yer
İsveç
merhaba,

bana yardimci olabilcek birileri varmi acaba :44: , çunku ben özel mesajlarimi okuyamiyorum... :50:
ben bakmak için özel mesajlara girdigimde
su yaziyor :

İkon Açıklamaları
Okunmamış Mesaj
Okunmamış Mesaj
Okunmuş Mesaj
Okunmuş Mesaj
Cevaplanmış Mesaj
Cevaplanmış Mesaj
İletilmiş / Aktarılmış Mesaj

Mesajlar hangi formatta indirilsin?:
XML | CSV | Mesaj

Ve hangi format seçersem seçeyim, hiç bi mesajiniz yok diyo sonrada...:26::43::43:

şimdi girdim baktım aynı sorun bende de var....ne etmek lazım var mı bi bilen?:26:

ben mesajlarimi okuyabiliyorum ama eski mesajlarim hepsi silinmis...dün ögleden sonra gelen mesajlarimi okuyabiliyorum ama...

allah allah flocke bende anlamadim... acaba sitede bir çalisma filan mi var ? :44:
Canim skildi benim baya bi yaa.. offff :19:

pamuk helva seninkiler nasil silindi ? :53:

bilmiyorumki yeni mesajlarim gelmisti onlari actim baktim eski mesajlarimin hepsi silinmis..Simdi yine baktim dün ögleden sonra gelen mesajlarimi acabiliyorum orda sorun yok ama eskilerim hepsi silinmis..

bilmiyorumki yeni mesajlarim gelmisti onlari actim baktim eski mesajlarimin hepsi silinmis..Simdi yine baktim dün ögleden sonra gelen mesajlarimi acabiliyorum orda sorun yok ama eskilerim hepsi silinmis..

Bence sitede sorun var o zaman...
ya ama ben mesajlarimi okumak istiyoruummm..
nolur halletsinler su problemi :50:

düzeltirler herhal ya,en azından ne yapmamız gerektiğini açıklarlar diye düşünüyorum.

Valla bilmiyorum, sitede sorun yasayanlar topigine konu açayim dedim, once inceleyip sonra açtiriyolarmis konulari.. 2 tane denedim, açmadilar.. çareyi buraya açmakla buldum... bundada yardim etmezlerse...Pes yaniii...:47:

öm geldiği zaman bildirimlerinizde yer alır zaten tıklayınca açılır :D

yandaki öm kutusu , gönderilenlere bastığım zamanda birşey yok benim öm kutum tamamiyle boş olduğu için sizinkiyle aynı görünümde.
eğer gönderdiklerinizi kaydetmesi için ayarınızı yapmadıysanız gönderilenlerde kaydolmaz .

olmadı öm atın deneyelimm

Son düzenleme:
Hmmmm, sea_d simdi anladiiimm.. o zaman sizin dediginize gore butun mesaj kutum silinmis durumda..:37:

Benim de aynı durumdda,dün öğleden sonra oldu,eski mesajlarım yok....!!!

merhaba,

bana yardimci olabilcek birileri varmi acaba :44: , çunku ben özel mesajlarimi okuyamiyorum... :50:
ben bakmak için özel mesajlara girdigimde
su yaziyor :

İkon Açıklamaları
Okunmamış Mesaj
Okunmamış Mesaj
Okunmuş Mesaj
Okunmuş Mesaj
Cevaplanmış Mesaj
Cevaplanmış Mesaj

Mesajlar hangi formatta indirilsin?:
XML | CSV | Mesaj

Ve hangi format seçersem seçeyim, hiç bi mesajiniz yok diyo sonrada...:26::43::43:

aynı sorun bende de var

Benim de aynı durumdda,dün öğleden sonra oldu,eski mesajlarım yok....!!!

Cok enteresan yaaa, bütün üyelerin mesajlarini silmisler...
Ben öyle bisey istedigimi hatirlamiyorumm :/ :19:
Neyse napalim artik is isten geçti...
gicik olmaya basladim
:47:

yahu sol taraftaki '' özel mesaj kutusu'' butonunu denediniz mi?

bende zaten msj olmadığı için bu kadar yardımcı olabilirim

yahu sol taraftaki '' özel mesaj kutusu'' butonunu denediniz mi?

bende zaten msj olmadığı için bu kadar yardımcı olabilirim

denedim canim denedim, hepsini denedim merak etme ;)
ama mesajlar silindigi için hiç bisey yok..
ilk sayfadaki yazdigim gibi, syler yaziyor..
Yardimin için sagol yinede :34:

ayni sey bendede var mesajlarimin hepsi gitmis haber bile vermiyorlar

Çoğumuzda olduğu gibi ben de aynı sorundan ötürü muzdaribim. Önemli mesajlarım da yer alıyordu içinde bu sebeple kızgınım açıkçası. Ayrıca; birkaç gün önce ceza aldım fakat sebebini bile bilmiyorum, hiçbir şekilde tarafıma hala açıklama yapılmadı.. :19:

Ayrıca; birkaç gün önce ceza aldım fakat sebebini bile bilmiyorum, hiçbir şekilde tarafıma hala açıklama yapılmadı.. :19:

kaç gün ceza aldın . bende aynı konudan 2. kez ceza yedim ilkinde haber vermişlerdi 2. de bilgilendirmediler.
kontrol panelinde neden ceza yediğin yazıyor bu arada :) birde sanırım bende ilkinde başka 2. de başka yönetici cezai işlemi gerçekleştirdi.2. ceza ve modun adı yok belki aynı konudan yediğim için ...
uyandırmak gibi olmasın ceza puanımda yükselme olmadı . bilmiyorum neden ?

Son düzenleme:
kaç gün ceza aldın . bende aynı konudan 2. kez ceza yedim ilkinde haber vermişlerdi 2. de bilgilendirmediler.
kontrol panelinde neden ceza yediğin yazıyor bu arada :)
uyandırmak gibi olmasın ceza puanımda yükselme olmasın . bilmiyorum neden ?

3 gün ceza aldım. Ben ilk kez ceza alıyorum canım, kontrol panelimde yazıyor evet ama bu açıklayıcı değil ki. Uygun omayan üslup vs yazmışlar ama ben özellikle hangi başlıkta ne yazmışım kötü üslup oluşturacak bunu öğrenmek istiyorum -ki hakkım olsa gerek.

Back