Özel kurabiyeler, düğün, nişan, doğum . . . herşey için :)

tizbe

kurabiyedeyince
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
134
0
Kişiye özel kurabiyeler tasarlıyorum,

Sevgilinize sürpriz olabilir, nişan - düğün - kına gecesi konseptli olabilir, diş buğdayı için olabilir, aklınıza gelen her şey olabilir.

Bir kaç örnek göstermek istiyorum ama dosya boyutu sığmıyor maalesef, yükleyebildiklerimi yükleyeceğim.

Yorumları merakla bekliyor olacağım. :)

$DSC01729.jpg
$DSC01700.jpg

Şimdilik sadece iki tane yükleyebildim malesef. :s

Sevgilinize sürpriz olabilir, nişan - düğün - kına gecesi konseptli olabilir, diş buğdayı için olabilir, aklınıza gelen her şey olabilir.

Bir kaç örnek göstermek istiyorum ama dosya boyutu sığmıyor maalesef, yükleyebildiklerimi yükleyeceğim.

Eki Görüntüle 599667
Eki Görüntüle 599663

merhaba ben söz için yaptırmak istyiorum ek olrak resim ekliyorum.
100 adet için fiyat verebilirmisiniz.özeldem msj atabilirsiniz.
$SZ2_1_~1.JPG

Merhaba,

Öncelikle mutluluklar dilerim,özel mesaj yollayamıyorum şimdilik ama bana mail adresinizi iletebilirseniz hemen bununla ilgili bir mail atabilirim. :)

Sevgili zehra_ist ,

Eniyisi xxxxxxxxxxxxxxxxx adresinden yazışalım, bu adrese bir mail atman yeterli ,tüm süreçlerle ilgili oradan en kısa zamanda bilgi yolllarım. :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 599667
Eki Görüntüle 599663

Çok başarılı tebrikler

X