- 17 Ocak 2018
- 10.240
- 9.789
- Konu Sahibi Freshmommy
Merhaba Bir kızım var 6 yaşına girecek aralıkta 2. Bebişi 4 5' aydır deniyoruz yumurtlama günlerimi anlıyorum eminim zaten yumurtlamamın üstüne artı 14 ile adet oluyorum fakat gebe kalamadım halenn sanırım bu ay da olmadı adetim 2 gün var vücut ısım düştü muhtemelen adet olacağım.geçen yıl çok şiddetli bir enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonunu yaşadım hayatımda böyle bir şey yaşamadım araştırmalarım sonucu tüpleri kapatabileceğini öğrendim devlet hastanelerinde rahim filmi çekilenler genelde anestezi ya da uyanık ve ağrılı oluyormuş YouTube'da dinlediğim bir doktor videosunda normal kliniklerde de sadece Tüplerin göründüğü ultrasonlar olduğunu söylüyor. bu ne kadar doğru normal muayenehanede ultrason ile tüplerine baktıran oldu mu acısız filmsiz. Hatta şöyle bir farkı varmış rahimde başka bir rahatsızlık vesaire detaylı görüntüleme yapamadığı için belli olmuyormuş sadece Tüplerin tıkanık olup olmadığını anlıyormuş ultrason cihazı. Bu arada hormon testlerim falan temiz. Ben önce kendi tüplerimi merak ediyorum daha sonra tüplerim açıksa eşim sperm örneği verecek muhtemelen