Özel hastanelerde SSK katkı payları ne kadar?-Anadolu Yakası

Ne tip hastaneleri tercih ediyorsunuz?

• Ankete Katılan
    39
avrupa yakasinda m.koy florance nigtingale kadin dogum %50 aliyolar yani 45 lira.
acibadem etiler tip merkezi sgk ya 100 lira.

Ben de daha yeni gittiğim için biliyorum; Ümraniye'de Afiyet Hastanesi Üroloji bölümünde muayene ve tahlil için SSK'lılardan herhangi bir fark talep edilmiyor, o civarda oturanların işine yarar diye düşünüyorum, sağlıklı günler...........

medipole gidiyorum orda muayene sskya 50ytl.çağınerde 30ytl.ferihan laçinde katkı payı yokmuş.giden arkadaşlarım söyledi.

Sema Hastanesi (Dragos Sahil)

SSK Anlaşması hangi branşlarda var

Hastanemizin SSK ile anlaşması bulanan branşları aşağıdaki gibidir;
1- Ayaktan Tanı ve Tedavi (Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kardiyoloji, K.B.B.Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp ve Damar Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Pediatrik Kalp ve Damar Cerrahisi, Üroloji, İç Hastalıkları, Çocuk Hastalıkları, Nöroloji, Göğüs Hastalıkları, Dermatoloji
2- Bilgisayarlı Tomografi
3- Direkt Röntgen
4- EEG
5- EMG
6- Endirekt Röntgen
7- Fizik Tedavi ve rehabilitasyon (Ayaktan)
8- Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (Yatarak)
9- Genel Cerrahi
10- Göz Hastalıkları
11- Kadın Hastalıkları ve Doğum
12- Kardiyoloji laboratuarı
13- Kardiyoloji
14- Kemik Dansitometrisi
15- Kalp Damar Cerrahisi
16- Laboratuvar tetkikleri
17- Mammografi
18- Manyetik Rezonans (kapalı sistem)
19- Odyoloji
20- Ortopedi ve Travmatoloji
21- Patoloji
22- Periferik Anjiyografi
23- Pediatrik Kalp Damar Cerrahisi
24- Renkli Doppler USG
25- Solunum sistemi laboratuarı
26- Ultrasonografi
27- Üroloji
28- Yenidoğan Yoğun Bakım
29- Yoğun Bakım (Reanimasyon)
30- K.B.B. Hastalıkları
31- Pediatrik Cerrahi

medipole giden arkadaşlar, randevu almakta zorlanıyor musunuz? oldukça merkezi bir yerde çünkü bu hastane. Bir de tahlillere % kaç veriyorsunuz?

randevular pek problem olmuyorda,eğer popüler bir doktora gidiyorsanız randevu saatiniz sarkabiliyor.
tahliller felanda %50 biliyorum benbenneyaptımki

konu çok gerilerde kalmış. Acaba akşam saatlerinde diğer arkadaşların da fikirlerini öğrenebilir miyim?

Slm canim Turkiyenin hastaneleri hakkinda hemen-hemen hic bilgim yok malesef. Ben de Istanbuldaki Acibadem hastanesi hakkinda sormustum ozellikle tup bebek hakkinda. hic kimse cevaplamadigi icin I-net bilgileriyle kaldim. tup bebek icin Istanbulda hasil bir hastaneye bas vurulur? Sizlerin hosunuza giden var mi tup bebek icin?

ben medipole k.doğuma gittim bikaçkez ssklıyım.50ytl ödedim katkı payı.ferihan laçinede çocuk doktoruna gittik.bedava.göz bedava.genel cerrah bedava.dahiliyeye 20ytl ödedim.çağınere çocuk doktoruna gitmiştik 30ytl ödedik.ama tercihim medipol ve ferihan laçin.bide atlas hastanesi var hamile kalır kalmaz oraya gitmeye başlayacağım.çok temiz bir hastane.

dragos şifa muayene 20 ytl kadınd.umut hastanesi 25 ytl,kartal kzılay 10 ytl,sem hastanesi op.dr 55 prof.80 ssklılara hepsi kadın doğum böl.şifada fizik tedai ücretsiz.tahlilleri bilmiyorum.

]varis tedavisi için ssk anlaşmalı hastaneler araştırıyorum ama bulamadım
tedavi gören arkadaşlarımız varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum
özel kliniklerde seansı 300 ytl kafamçokkarıştı

Arkadaşlar Adatepe Kızılay Tıp Merkezi'nde şu an için muayene ücreti farkı alınmıyor SGK lılardan.

Aynı gün içinde 2 dr 'a muayene olmak isterseniz 2. için 10 YTL ödüyorsunuz.

X