• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Özel hastanelerde endoskopi fiyatları?

elfidatm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
94
1
46
İstanbul
slm arkadaşlar endosopi bölmünde yazım ama cvp veren olmadı belki konu açınca biri görür ve cvp verir dedim lütfen yardımcı olun mideme dayanamıyorum artık hergün gaz sıkışması yediklerimin ağzıma gelmesi gına getirtti özel hastanelerde ne kadar bu endoskopi doktor istedi benden ama devlette sıra beklemek istemiyorum özelde aşağı yukarı ne kadar tutar bilen varmıdır?

geçmiş olsun arkadaşım ben geçen yıl haziranda özel bir hastanede endoskopi oldum (babam ssklı ben onun üzerinden yararlanıyorum) o zaman 100tl almışlardı ama muhtemelen artmıştır çünkü özel hastanelerin katkı payları değişti aşağı yukarı bir fikir oluşturabilir diye düşündüm

cevap için sağol geçen hafta oldum endoskopiyi 200e yakın bi ücret tuttu ama doktorum çok iyiydi o yüzden bi sıkıntım olmadı elh. sonuç olarakda gastrit çıktı sizede geçmiş olsun allah şifa versin hepimize inş.

özellerde 100 liraya kadar çıktıklarını biliyorum ssk olsada aynı snırım

Özel hastanenin sgk ile anlalmasına bağlı. Ankarada sgk ile anlaşması yoksa ve sınıfı yüksek bir özel hastane ise 700 'ü buluyor. Bu tabi geçen yılki ücret.Bu yıl dahada artmıştır. İstanbulda bu yıl sordum herşey dahil 600'ü buluyor. Ama dediğim gibi sgk ile anlaşması varsa çok daha az ücret söyleniyor.

bende bi özelde sormuştum 100 tl dedi ama kaşığı bıle agzımda tutamadığım için endoskopi yaptıramıyorum

Back