- 11 Kasım 2006
- 1.660
- 18
- 42
Slm arkadaslar.ben özel hastanede bir dr a gidiyorum.medical park bahçelievler.fakat dr umla konustum.eger toplanti olmazsa sehir disinda olmazsam giriyorum ama net degil.ben özel muayanemdeki hastalarima genelde dogumuna giriyorum.ve gece 3 te arasalar gidiyorum.ama hastanedeki hastalarim gece aradiginda pek ilgilenemiyorum dedi....sizde özel hastaneyemi gidiyorsunuz..ya ama cok sacma ben 9 ay o dr a gidiyim..dogumumu baskasina yaptirtsin cok sacma değilmi sizce....ne yapacagimi sasirdim vallahi...hastane müdürüyle konusmak lazim.böyle olmamasi lazim.siz ne düşünüyorsunuz..siz sordunuzmu doktorunuza bu soruyu.dogumuma sizmi gireceksiniz diye...genelde özel hastanedeki dr lar muayanesi varsa hastane hastalarinin dogumunda ilgilenmiyorlarmis.ama sadece hastanede calisiyorlarsa ozaman giriyorlarmiş.....ne yapayim sizce....9 ay doktorun seni taniyor...ama dogumda seni hiç takip etmeyen tanimayan doktor giriyor doguma ....bilmiyorum ne yapacagimi...acaba diyorum 2 dr ada gidiyim..eger o doguma girmezse diğeri yaptirir dogumumu...sizce