Özel hastanede doğum

doğum için özel hastane mi devlet hastanesi mi?

• Ankete Katılan
    26
Özel için devlet katkı da sağlıyor bildiğim kadarıyla, öyle bir şansınz varsa özel ama doktor çok önemli doktoru tanıyın bilin internetten doğumlarını araştırın genelde gece doğumlarına gelmıyor mu veya sevk mi ediyor.

Canim kesinlikle ozel ...
Tamam devlette iyi ama yakinindan biri yaninda hemen olamiyo...
Almiyorlar iceri hemen oyle bir garipligi var iste...
Yengem yapmisti saatler sonra amcam yanina gidebildi cok uzulmustum...
Ozelde yaptiginda esinden fotografcina kadar herkes hemen hemen her aninda seninle...
Saglikli bir sekilde kucagina alman dilegiyle canim ♡

kesınlıkle özel...
esım dogumuma gırmek hatta gobek bagını kendısı kesmek ılk fotograflarını cekmek yanımda olmak ıstıyor
sezeryan dogum olucak benımkı...
devletde kadın hastalıklarında amelıyat oldum asla ama asla bıdaha devlete gıtmem dedım
özelden memnunum hıc degılse ınsan yerıne koyuyorlar

Canim kesinlikle ozel ...
Tamam devlette iyi ama yakinindan biri yaninda hemen olamiyo...
Almiyorlar iceri hemen oyle bir garipligi var iste...
Yengem yapmisti saatler sonra amcam yanina gidebildi cok uzulmustum...
Ozelde yaptiginda esinden fotografcina kadar herkes hemen hemen her aninda seninle...
Saglikli bir sekilde kucagina alman dilegiyle canim ♡
çok teşekkürler canım amin hepimiz inşallah

Özel için devlet katkı da sağlıyor bildiğim kadarıyla, öyle bir şansınz varsa özel ama doktor çok önemli doktoru tanıyın bilin internetten doğumlarını araştırın genelde gece doğumlarına gelmıyor mu veya sevk mi ediyor.
doktoru aradım canım bu hafta içi gidip tanışacağız, inşallah anlaşırız

İmkan varsa eğer bence de kesinlikle özel. Devlet refakatçi almıyor. İlgi alaka zaten daha düşük malum. Ama sırf refakatçi olayı için bile tercih edilir. Zaten ilk doğumumdu insan gergin ne yapacağını bilemiyor. Yanımda kimse olmasa çok rahatsız olurdummm:KK43: şükür özelde yaptım doğumu. Annem eşim yanımdaydı hep, ziyaretçi saati diye bişi yok , istediğin Zaman gelsin görsünler seni. Ohh mis:)

X