• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖZEL HASTANEDE DOGUM YAPANLARA DUYURULUR

Aybarsin Annesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
351
372
103
33
Bayanlar ozel hastanede yaptiginiz dogumra ait alınan ucretlerin bir kismini geri alabilirsiniz. bulundugunuz yerin tüketici hakem heyetine basvuru yaparak. ozel hastaneler devletle yapilan anlasmalarin uzerinde rakamlar aliyorlar.

Basvuru icin hastaneden aldiginiz fatura ve nufus cuzdaniyla hastanenin ucreti fazla aldigini ve fazladan alinan ucretin iadesi talebini icerir dilekce ile bulundugunuz yerin tüketici hakem heyetine basvuru yapabilirsiniz. Dilekce konusunda tuketici hakem heyetinden yardim alabilirisiniz

Basvuru icin hastaneden aldiginiz fatura ve nufus cuzdaniyla hastanenin ucreti fazla aldigini ve fazladan alinan ucretin iadesi talebini icerir dilekce ile bulundugunuz yerin tüketici hakem heyetine basvuru yapabilirsiniz. Dilekce konusunda tuketici hakem heyetinden yardim alabilirisiniz
yani benden fazla ücret aldığını düşünüp mü dilekçe de başvuracam? yani kesin bir miktar para alınıyor mu?

Bayanlar ozel hastanede yaptiginiz dogumra ait alınan ucretlerin bir kismini geri alabilirsiniz. bulundugunuz yerin tüketici hakem heyetine basvuru yaparak. ozel hastaneler devletle yapilan anlasmalarin uzerinde rakamlar aliyorlar.
Siz geri ödeme aldınız mı, doğumu ne kadara yapmıştınız?

2600 e sezaryen oldum 2000 tl gibi bi miktari iade edilecek tebligat asamasinda
Alan arkadaşım var ama bizzat tanıdığım
Ben sizden biraz daha düşük miktara yaptım heralde bana da geri ödemek durumundalar. Dediğinize göre 500 600 civarı bi miktar almaları lazım ama fazla alıyolar. Bir de ne kadar sürede sonuçlanıyo çok uzun mu?

Ben sizden biraz daha düşük miktara yaptım heralde bana da geri ödemek durumundalar. Dediğinize göre 500 600 civarı bi miktar almaları lazım ama fazla alıyolar. Bir de ne kadar sürede sonuçlanıyo çok uzun mu?
Yaklasik 3 ay surdu bana tuketici hakem heyetinin geri dönüşü. Is yogunluguna gore değişebilir bence alinmasi gereken bir para.

Umudunuzu kırmak gibi olmasın ama bildiğim kadarıyla özel hastaneler bu gibi işlemlerden önce "Daha sonradan para iadesi talep etmeyeceğimi taahhüt ederim" türünden bir kağıt imzalatıyorlar. Ben normal muayene için gittiğimde bile imzalatıyorlardı. Yaptığınız işlemlere dikkat edin o yüzden, boşuna uğraşmış olmayın.

Back