Özel hastanede 10 gün içinde muane ücretsiz peki ?

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
34
10. Gün para ödeniyor mı kızlar on gün içinde tekrar muayene de ücretsiz de

Canım bende acıbademe gidiyorum bazen haftada iki kere gidiyorum ama yinede muayene ücreti alıyorlar acaba bizmi talep ediyoruz 10 gün içinde ikinci gelişim diyerek

Bir kere ben de 10. Gün gitmiştim. Ben kontrolüm vardı diyerek ödememiştim para. Her hastanede olmayabilir tabi ama bir deneyin bence :)

Bnm 11. Günde alıyolar.
Dün gittim.
Bugün aklıma bişry takıldı yine gittim
Yarında ufacık bşey sormaya gtcem.
Bana nr dünya kadar para alıyolar. İstersem hrrgün giderim :D

Canım bende acıbademe gidiyorum bazen haftada iki kere gidiyorum ama yinede muayene ücreti alıyorlar acaba bizmi talep ediyoruz 10 gün içinde ikinci gelişim diyerek
Ben memorial a gidiyorum sistemde görülmesi lazım

Acıbademe gidiyrm ben de ama fatura çıkarmıyorlar hatta 10 gün değil 15 gün içinde 2kere gitsem ödemiyorum.

Acıbademe gidiyrm ben de ama fatura çıkarmıyorlar hatta 10 gün değil 15 gün içinde 2kere gitsem ödemiyorum.
6 aydır gidiyorum acıbademe hiç böyle bir şey diyen olmadı sistemde görünmesi lazım bundan sonra ben kendim diycem o zaman 10 gün içinde ikinci gelişim diye

6 aydır gidiyorum acıbademe hiç böyle bir şey diyen olmadı sistemde görünmesi lazım bundan sonra ben kendim diycem o zaman 10 gün içinde ikinci gelişim diye

Ben yıllardır hep acıbademe giderim hiç sorun yaşamadım bu konuyla ilgili. Muayene ücreti bize süşük özel sigortalıyım ben 139 tl bu sene

Back
X