- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sermin3694
10. Gün para ödeniyor mı kızlar on gün içinde tekrar muayene de ücretsiz de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11.gün para ödeniyor.gittiğin günü 1 say yalnız10. Gün para ödeniyor mı kızlar on gün içinde tekrar muayene de ücretsiz de
Canım 17 sinde gittim 27 sinde gitcem bide ozaman tekrar ödemem gerekiyor demi11.gün para ödeniyor.gittiğin günü 1 say yalnız
Evet 26 da gitmen gerekCanım 17 sinde gittim 27 sinde gitcem bide ozaman tekrar ödemem gerekiyor demi
Tamam canım saolasin teşekkür ederimEvet 26 da gitmen gerek
Ben memorial a gidiyorum sistemde görülmesi lazımCanım bende acıbademe gidiyorum bazen haftada iki kere gidiyorum ama yinede muayene ücreti alıyorlar acaba bizmi talep ediyoruz 10 gün içinde ikinci gelişim diyerek
Canım bende acıbademe gidiyorum bazen haftada iki kere gidiyorum ama yinede muayene ücreti alıyorlar acaba bizmi talep ediyoruz 10 gün içinde ikinci gelişim diyerek
6 aydır gidiyorum acıbademe hiç böyle bir şey diyen olmadı sistemde görünmesi lazım bundan sonra ben kendim diycem o zaman 10 gün içinde ikinci gelişim diyeAcıbademe gidiyrm ben de ama fatura çıkarmıyorlar hatta 10 gün değil 15 gün içinde 2kere gitsem ödemiyorum.
6 aydır gidiyorum acıbademe hiç böyle bir şey diyen olmadı sistemde görünmesi lazım bundan sonra ben kendim diycem o zaman 10 gün içinde ikinci gelişim diye