• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ozel hastane

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Prenses21

Hayatım eşimle değişti oğlumla güzelleşti💙
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
990
527
53
Kizlar istanbuldaki ozel hastanelerin fiyatlari neler ultrosyon ve dogum icin bilginiz vrmi

Kizlar istanbuldaki ozel hastanelerin fiyatlari neler ultrosyon ve dogum icin bilginiz vrmi
hastaneye göre farklılık gösteriyor ben ilk muayeneler için ilk doğum yaptığım hastaneye gittim 120 muyene doğum 2800 falandı ama bu covid dönemde bile kalabalıktı yani hastane pek dikkat etmiyordu o yüzden başka hastaneye geçtim 175 tl muayene 500 detaylı ultrason 4000 küsür doğum ama çok farkediyor fiyatlar hastaneler arasında

Allah kolaylık sağlıklı doğum nasip etsin. İstanbul'da oturmuyorum sadece konunuz öne çıksın diye yorum yapmak istedim. İnşallah içinize sinen ve bütçe uygun bi doktor hastane bulursunuz

Canım ben medicine ye gidiyorum muayene ücreti 150₺ dogum ıcınde 2500 fiyat verdiler . Doktorum tea hanım cok memnunm cok ılgılı bi doktor ama hastane fiyatları biraz tuzlu . İlgi hastanesinde bu fiyatın yarısına yengem dogum yapmıstı ben doktor faktorunden dolayı medicine den ayrılmadım . İlgiyi düşün derim . Gecen acil bi durumdan dolayı gittim hem muayene hem nts için toplam 110 odedim medicine de 180 ödüyorum ıkısıne

Back