• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel güvenlik görevlisi hakkında bilgisi olan?

birhayalimsenn

Mutlu,mutluyum
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
155
85
98
iyi günler arkadaşlar . Size bir sorum olucak. Ben şimdi silahlı güvenlik olarak bir kursa kayıt yaptırdım yaptırırken 200 TL'ye bir devlet hastanesinden rapor aldım sınava girebilmek için şimdi ise sınavı kazandım randevumu aldım ve belgelerimi hazırlayıp sertifikamı almaya özel güvenlik şubesine gideceğim ama istenen evraklar arasında tekrar sağlık raporu var ben ücretsiz sanıyordum ama devlet hastanesinde 300 tl istediler ben mi yanlış anlaşıldım acaba yanlış anlaşılmış olabilir miyim yoksa tekrar mı hastaneye para vereceğim?

Ben 4 sene önce aldım ama böyle değildi. sadece kurs parası verdim. Özelde sağlık raporu aldım , ( devlette daha pahalıydı) onun dışında bir ücret ödemedim. Belgemi aldım polis merkezine gidip kaydımı yaptırıp kimliği çıkarttrdm o kadar. Ama şimdi başka işliyor olabilir o sistem

Ayrıca neden iki defa sağlık raporu istiyorlar orayı anlamadım. Kursa sorsanız bunu ?

Ben 4 sene önce aldım ama böyle değildi. sadece kurs parası verdim. Özelde sağlık raporu aldım , ( devlette daha pahalıydı) onun dışında bir ücret ödemedim. Belgemi aldım polis merkezine gidip kaydımı yaptırıp kimliği çıkarttrdm o kadar. Ama şimdi başka işliyor olabilir o sistem
Hayır çünkü benim bildiğim kadarıyla bir kere hastane parası verdikten sonra daha vermemem gerekiyor. Zaten kazanmışım randevu almışım kimliğimi almaya gidiyorum :/

Hayır çünkü benim bildiğim kadarıyla bir kere hastane parası verdikten sonra daha vermemem gerekiyor. Zaten kazanmışım randevu almışım kimliğimi almaya gidiyorum :/
Bence sizin kafanız karıştı. Bir kere alınınca bir daha alınmıyor. Yani en azından ben almadım. Kurs ücreti sınav ücreti o o kadar. Sınav sonu belgemi aldım karakola gittim orada da bişey istemediler

Merhaba sağlık raporu ücreti 200 tl onu zaten odemissiniz. Aldığınız rapor altı ay geçerli yanlış bilmiyorsam. Siz raporunuzu tekrar gosterin bence

Ayrıca neden iki defa sağlık raporu istiyorlar orayı anlamadım. Kursa sorsanız bunu ?
Kursla alakam kesildi. İlginize teşekkür ederim herhangi bir başka kursu aradım oradan yardımcı oldular ilk aldığım sağlık raporunun 1 sene geçerlilik süresi varmış.
Ilk rapor aldığınız hastane ile ikincisi farklı mı ? Üçüncü basamakta 300 tl olması lazım
Öğrendim teşekkür ederim ilginize

Kursla alakam kesildi. İlginize teşekkür ederim herhangi bir başka kursu aradım oradan yardımcı oldular ilk aldığım sağlık raporunun 1 sene geçerlilik süresi varmış.

Öğrendim teşekkür ederim ilginize
İyi bari sevindim :) hayırlı olsun ...

Güvenlik personeli maaşları her geçen gün düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 yıllık bölümü olduğu için sadece oradan mezunları alıyorlar işe. sertifikalıları işe almıyorlar artık diye biliyorum ben ama? Öğrencilerimden 2 yıllık bölümü tercih edenler olmuştu.

Güvenlik açığı çok işsizliğe rağmen çünkü koşulları çok kötü.
Ne bir güvencen var ne birşey taşeron şirketlerin elinde olduğu için seni anında çıkarabiliyorlar,çok saate az ücrette cabası,birde gece vardiyası var tabi oda dengeni bozuyor.
Halbuki güvenliksin yani kolluklarla benzer şartlara sahip olsalar iyleştirme yapılsa o zaman tercih edilirde,şu an önüne gelen temizlik ve güvenlik şirketi açıyor,eğer kalitesiz bit firmaysa bide şartlar dahada kötü olabiliyor.

Back
X