- 3 Temmuz 2013
- 1.783
- 1.792
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burası el emeklerimizi sergilediğimiz forum oldugu icin buraya actım konumu.yanlış yerdemiyimReklam.yasak.
Konu bölüm kurallarına uygunBen reklam.yasak.diye biliyorumm neyse ilgili kisiler siiznle ilgilenir birazdan![]()
Hayırlı satışlar :)burası el emeklerimizi sergilediğimiz forum oldugu icin buraya actım konumu.yanlış yerdemiyim
teşekür ederimmm :))Konu bölüm kurallarına uygun![]()
Eskiden bu seyler yasak diye biluyordum buraya ugramadigim icin bilemedim arkadas kusura bakmaaa ellerije saglik simdi.kacma vaktiKonu bölüm kurallarına uygun![]()
cok tesekürlerElinize saglik yinede![]()
olsun canım önemli değil.Eskiden bu seyler yasak diye biluyordum buraya ugramadigim icin bilemedim arkadas kusura bakmaaa ellerije saglik simdi.kacma vakti![]()
Bu bölümde serbest canımEskiden bu seyler yasak diye biluyordum buraya ugramadigim icin bilemedim arkadas kusura bakmaaa ellerije saglik simdi.kacma vakti![]()
fiyat almam mümkünmü acaba...bebişlerinizin mevlütlerinde ,dogumgünlerinde ,hastane odalarında hediye edebileceğiniz minnak patikler.ister sabun isterseniz taş olarak hazırlarım.isimlerim etiketleriyle birlikte.Eki Görüntüle 1701714