özel günlerin anlamsızlığı

katılıyorum ve tamamen ticari oldugunu dusunuyorum...ticaret yapanlar icin bu gunun hicbir duygusalligi yok :) onlar hersene birkax defa bu ozel gunlerde herbiri icin hazirlanmis afislerinin dolaplardan cikarip asarlar, fiyatlari kampanya adi altinda arttirirlar

mesela bana durupdururken alinan bir hediye, bir surpriz ozel gunde zoraki gibi yapilan seyden cok daha guzel olur...

cunku goruyorum erkekler cogu zaman, anneler gunu olsun sevgililer gunu olsun vs bugunlerde sirf cıngar cikmasin, aman hanımın dirdirini cekmiyim veya annem kızmasın vs diye gidip bisey aliyorlar...

katılıyorum ve tamamen ticari oldugunu dusunuyorum...ticaret yapanlar icin bu gunun hicbir duygusalligi yok :) onlar hersene birkax defa bu ozel gunlerde herbiri icin hazirlanmis afislerinin dolaplardan cikarip asarlar, fiyatlari kampanya adi altinda arttirirlar

mesela bana durupdururken alinan bir hediye, bir surpriz ozel gunde zoraki gibi yapilan seyden cok daha guzel olur...

cunku goruyorum erkekler cogu zaman, anneler gunu olsun sevgililer gunu olsun vs bugunlerde sirf cıngar cikmasin, aman hanımın dirdirini cekmiyim veya annem kızmasın vs diye gidip bisey aliyorlar...

katılıyorum zoraki alınan bir hediyenin ne gibi bi anlamı olabilirki...

katılıyorum zoraki alınan bir hediyenin ne gibi bi anlamı olabilirki...

Neden zorla olsun ki, insan sevdigine zorla hediye alir mi, icimden gelerek alirim
hatta daha fazlasini yapmak isterim...:nazar:
Ama tabii ki bakis acisi, herkesin dusuncesi farkli fakat ben katilmiyorum...

ben anlamsız bulmuyorum
hoşuma gidiyor bu tür günler

ben anlamsız bulmuyorum
hoşuma gidiyor bu tür günler

bende anlamsız bulmuyorum ustelık cok hosuma gıdıyor tıcarı amaclı derken hedıyenın buyugu kucugu olmaz yeterkı hatırlanmak kucucuk bır gül bıle yeter benım kızım 10 :yasında bana mektup yazıp verıyor ben cok mutlu oluyorum....:1hug:

sevgiyi bir güne sığdırmak tabiki saçma geliyor insana
hele birde annesi babası olmayanlar yada tam tersini düşünün anne ve babaya hediye verecek çocuğu olmayanları bir düşünün çok üzücü şeylere tanık oldum o yüzden olmayanlar açısından gerçekten zor bir durum herkes kutlama yaparken o kişiler büyük bir çöküntü yaşıyorlar o yüzden toplu olarak kutladığımız bazı şeyler bana sıkıntı veriyor onların yüzündeki acı ifadeyi görmek olmamasının acısını verememenin acısını hüznünü görmek çok üzücü

X