merhaba canım suanda gidicek doktor buldun mu bilmiyorum ama özel güngören hastanesinde ki tülay hanm ve hayat hastansınde ki ayfer hanmn cok ıyı olduğunu duydum bence bir araştır
seda merhaba çok teşekkür ederim ilgin için..ayfer hanım evet çok iyi bi doktor yakınen de tanıyorum ama o hastaneyi istemiyoruz..eşimle..
tülay hanıma gidicektim ama çalışma saatleri benim iş saatlerime uymadıgı için izin almakda istemediğim için yine ordaki hastanede çalışan doktor nalan hanıma muayene oldum..ilgili bi doktor ama hasta yoğunlugundan çok bişi soramıyorum :)
şimdilik orda muayene olmaya karar verdim..tekrar teşekkürler..
ben özel güngören hastanesinde Nalan hanıma gidiyorum ve çok memnunum çok ilgili ve hastasını gerçekten dinliyen bi doktor
ben özel güngören hastanesinde Nalan hanıma gidiyorum ve çok memnunum çok ilgili ve hastasını gerçekten dinliyen bi doktor
ben daha doğumu konuşmadım bu hafta kontrole gidince unutmazsam eğer:) konuşucam ve fiyat alıcam.. ama burdan bir arkadaşta nalan hanıma gidiyodu o sormuştu doğum gecede olsa arayınca geliyomuş cumartesi öğlene kadarda ordaymış ama hafta sonu geliyomu bilmiyorummerhaba bende Nalan hanıma gidiyorum zamanın baya azalmış canım doğumu da Nalan hanım mı yapacak
ben daha doğumu konuşmadım bu hafta kontrole gidince unutmazsam eğer:) konuşucam ve fiyat alıcam.. ama burdan bir arkadaşta nalan hanıma gidiyodu o sormuştu doğum gecede olsa arayınca geliyomuş cumartesi öğlene kadarda ordaymış ama hafta sonu geliyomu bilmiyorum
ben daha doğumu konuşmadım bu hafta kontrole gidince unutmazsam eğer:) konuşucam ve fiyat alıcam.. ama burdan bir arkadaşta nalan hanıma gidiyodu o sormuştu doğum gecede olsa arayınca geliyomuş cumartesi öğlene kadarda ordaymış ama hafta sonu geliyomu bilmiyorum
hoşgeldin bende yeni sayılırımMerhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. Bebek sahibi olmak istiyorum fakat önce iyi bir doktora gitmem gerekiyor. Muayeneden çok korkuyorum. LÜTFEN doktor konusunda bana yardımcı olur musunuz?
yokmu kızlar tavsiyenizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?