özel güngören hastanesine gidenlerrr!!yada avr. Yakasında hastane ve doktor tavsiyesi

katinamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
1.556
4
46
İstanbul
Kızlar merhaba..
Benim sorum gebelik takibi ve sonucunda hastane kararı
hala karar veremiyorum neresi olacağı konusunda..yakın çevre olsun istiyorum..
özel güngören hastanesinde doğum yapan varsa yardımcı olabilirmi..yada şuanda gebelik takibinde olan varmı?
Eşim bayan doktor istiyor..çok katı değil illa demiyor fakat bayan bayanın halinden daha iyi anlar diye düşünüyor..o yüzden..
Yada aranızda avrupa yakasında gittiğiniz önerdiğiniz bir hastanede olabilir..

Banada yardımcı olursanız çok sevinirim...çok bunaldım bu durumdan:25:

merhaba canım suanda gidicek doktor buldun mu bilmiyorum ama özel güngören hastanesinde ki tülay hanm ve hayat hastansınde ki ayfer hanmn cok ıyı olduğunu duydum bence bir araştır

Jin.Op.Dr. Ayfer ÖZBEK

Doğum Yeri ve Yılı

Lefkoşa-KIBRIS 1964

Mezun Olduğu Okul

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Bildiği Yabancı Diller

İngilizce

Hekimlik Branşı

Kadın Hastalıkları ve Doğum
Tez Konusu
Kistik Glamlüler Hipeplazi
Önce Çalıştığı Kurum
Huzur Hastanesi - Hayat Hastanesi
Üyesi Olduğu Dernekler
Tabipler Odası

Opr.Dr. Tülay AYDIN KOLDAŞ
Branşı : Kadın Hastalıkları ve Doğum
Mezun Olduğu Okul : İ.Ü. İstanbul(Çapa) Tıp Fakültesi
İhtisası : İstanbul SSK Hastanesi

merhaba canım suanda gidicek doktor buldun mu bilmiyorum ama özel güngören hastanesinde ki tülay hanm ve hayat hastansınde ki ayfer hanmn cok ıyı olduğunu duydum bence bir araştır

seda merhaba çok teşekkür ederim ilgin için..ayfer hanım evet çok iyi bi doktor yakınen de tanıyorum ama o hastaneyi istemiyoruz..eşimle..
tülay hanıma gidicektim ama çalışma saatleri benim iş saatlerime uymadıgı için izin almakda istemediğim için yine ordaki hastanede çalışan doktor nalan hanıma muayene oldum..ilgili bi doktor ama hasta yoğunlugundan çok bişi soramıyorum :)
şimdilik orda muayene olmaya karar verdim..tekrar teşekkürler..:3:

seda merhaba çok teşekkür ederim ilgin için..ayfer hanım evet çok iyi bi doktor yakınen de tanıyorum ama o hastaneyi istemiyoruz..eşimle..
tülay hanıma gidicektim ama çalışma saatleri benim iş saatlerime uymadıgı için izin almakda istemediğim için yine ordaki hastanede çalışan doktor nalan hanıma muayene oldum..ilgili bi doktor ama hasta yoğunlugundan çok bişi soramıyorum :)
şimdilik orda muayene olmaya karar verdim..tekrar teşekkürler..:3:

Bende Tülay Hanım'ın iyi olduğunu duydum ama hafta içi çalışma saatlari uyumsuz gerçektende.Nalan Hanım'dan memnunmusun acaba?

ben özel güngören hastanesinde Nalan hanıma gidiyorum ve çok memnunum çok ilgili ve hastasını gerçekten dinliyen bi doktor

ben özel güngören hastanesinde Nalan hanıma gidiyorum ve çok memnunum çok ilgili ve hastasını gerçekten dinliyen bi doktor

merhaba halen nalan hanıma gidiyormusunuz zamanınız daralmış doğumu orada mı yapacaksınız bende nalan hanıma gidiyorum Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

merhaba bende Nalan hanıma gidiyorum zamanın baya azalmış canım doğumu da Nalan hanım mı yapacak

merhaba bende Nalan hanıma gidiyorum zamanın baya azalmış canım doğumu da Nalan hanım mı yapacak
ben daha doğumu konuşmadım bu hafta kontrole gidince unutmazsam eğer:) konuşucam ve fiyat alıcam.. ama burdan bir arkadaşta nalan hanıma gidiyodu o sormuştu doğum gecede olsa arayınca geliyomuş cumartesi öğlene kadarda ordaymış ama hafta sonu geliyomu bilmiyorum

ben daha doğumu konuşmadım bu hafta kontrole gidince unutmazsam eğer:) konuşucam ve fiyat alıcam.. ama burdan bir arkadaşta nalan hanıma gidiyodu o sormuştu doğum gecede olsa arayınca geliyomuş cumartesi öğlene kadarda ordaymış ama hafta sonu geliyomu bilmiyorum

evet geliyor. Dün bende kontroldeydim telefonu çaldı kadının suyu gelmiş hemen gel dedi doğum başlıyor. Yani bir sorun olduğunda cepten falan arayabiliyorsun. İnşallah güzel fiyat verir. hayırlısı..

tekrar merhaba seni rahatsız ediyorum ama merak işte doğum için fiyat alabildin mi bu arada kaç haftan kaldı doğuma keşke birgün denk gelsek hastaneyede sohbet etmiş oluruz bir dahaki kontrolün ne zaman

merhaba
nalan hanımı sizden duydum ona gitmeyi düşünüyorum ama hamile değilim gebe kalmak için gitmek istiyorum :( öneriyormusunuz beni dinleyip yardımcı olur mu memnun kalırmıyım ?

Merhaba,

Ben aranıza yeni katıldım. Bebek sahibi olmak istiyorum fakat önce iyi bir doktora gitmem gerekiyor. Muayeneden çok korkuyorum. LÜTFEN doktor konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Merhaba,

Ben aranıza yeni katıldım. Bebek sahibi olmak istiyorum fakat önce iyi bir doktora gitmem gerekiyor. Muayeneden çok korkuyorum. LÜTFEN doktor konusunda bana yardımcı olur musunuz?
hoşgeldin bende yeni sayılırım
ben korkmuyorum ama adam gibi bir doktor bulamadım arıyorum hala :)

gungoren hastanesıne gıden hamıle arkadaslar bı soru sormak ıstıyorum 4d yani doppler ultrasonu orda mı yaptırdınız fıyat olarak en uygun orası ama ılgı ve kalıte olarak nasıl hıc bılmıyorum yardımcı olur musunuz

Ben orda yaptırdım drm tülay hanım
Ultrason doktoru beyefendi de çok ilgili hiç soru işareti bırakmadan herseyi tek tek anlattı sağolsn Şükür ki bir sorun da çıkmadı bizde

Çok tesekkur ederim.devlette yaptıracağım perşembe günü begenmezsem belki gidebilirim.

Bende ikiz hamilelik ve hastane arayışında kontrolleri Türkiye hastanesinde Tülay hanima gidiyorum doğum için 3050 tl istiyorlar fazla Tülay hanim dan çok memnunum hafta ici Güngören hastanesinde çalışıyor Güngören doğum fiyatına uygun ama hastane hakkında hiçbir bilgim yok nasıl bir hastane sezeryan doğum yapanlar memnun kaldınız mi hastane personeli nasıl

Back