R Rossiene Nirvana Kayıtlı Üye 21 Nisan 2009 5.283 3.575 21 Temmuz 2009 Konu Sahibi Rossiene #1 Özel Gaziosmanpaşa hastanesin de doğum yapan var mı? Nasıl muamele gördünüz ?
D DEKONLINE Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2009 8 0 4 Ağustos 2009 Konu Sahibi Rossiene #2 Akidem Merhaba, Bende özel gop ta yapmayı düşünüyorum ama hiç bilgi bulamıyorum. Sana hiç bilgi geldi mi?
Akidem Merhaba, Bende özel gop ta yapmayı düşünüyorum ama hiç bilgi bulamıyorum. Sana hiç bilgi geldi mi?
HavvaEsen Havva/ ESRA Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 5.351 1 4 Ağustos 2009 Konu Sahibi Rossiene #3 Arkadaşlar merhaba. ben de GOP ' ta Kezban hanıma devam ediyorum. Bir akrabamız bu hastanede doğum yaptı.Normal istiyodu. Nedeninin bilemiyorum sezeryan oldu. Gayet memnundu.
Arkadaşlar merhaba. ben de GOP ' ta Kezban hanıma devam ediyorum. Bir akrabamız bu hastanede doğum yaptı.Normal istiyodu. Nedeninin bilemiyorum sezeryan oldu. Gayet memnundu.
R Rossiene Nirvana Kayıtlı Üye 21 Nisan 2009 5.283 3.575 14 Ağustos 2009 Konu Sahibi Rossiene #4 Kezban hanımı çok kişiden duydum öve öve bitiremiyorlar. Ama çok yoğun oluyor o yüzden ona gitmiyorum..
Kezban hanımı çok kişiden duydum öve öve bitiremiyorlar. Ama çok yoğun oluyor o yüzden ona gitmiyorum..