• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Eryaman Hastanesi. Dr Betül Aciöz ile dogum kilolarimdan kurtuluyorum

arslnseda

Bebegim artik benimle...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
536
316
123
Evet hanımlar kilom 68 hedef 46 47. 5 ocak itibari ile başlıyorum ve buraya yazıcam .

ben de takipteyim.. ilgili bir doktor mu ? çoğu listeyi yazıp gönderiyor hiç motive etmiyor ..eğer memnun kalırsanız ben de gitmeyi düşünebilirm

Kızlar vakit bulup giremedim. Şuan üçüncü gunumdeyim 5 ocak tarihi tahlil istedi sadece diyeti 15 gün sonra yazdı ve suan 4.günüm çok rahatım beraber karar verdik 47 için. Doktor çok ilgili her dakika msj atıyorum whatsapptan kafama takilanlar için. 9 öğün yiyonuz ama az az. Herkesin tahliline göre diyet uyguluyor

Eveeet masallah masallah herseyden yiyerek 21 günde 4 kilo gitti hadi hayırlısı. Bu bayan muhteşem

Kızlar vakit bulup giremedim. Şuan üçüncü gunumdeyim 5 ocak tarihi tahlil istedi sadece diyeti 15 gün sonra yazdı ve suan 4.günüm çok rahatım beraber karar verdik 47 için. Doktor çok ilgili her dakika msj atıyorum whatsapptan kafama takilanlar için. 9 öğün yiyonuz ama az az. Herkesin tahliline göre diyet uyguluyor
Canim selam kolay gelsin diyetinde
Fiyati nedir oranin
Ben kizilayda ozel bi yere gidiyorum aylik 250 veriyorum

reklam kokan hareketler bunlar..

biraz yol aldıktan, hatta sonuca varlıktan sonra dr hakkinda konuşmak, övmek ve tavsiye etmek daha sağlıklı olacaktır.

biraz yol aldıktan, hatta sonuca varlıktan sonra dr hakkinda konuşmak, övmek ve tavsiye etmek daha sağlıklı olacaktır.
Biz bayanlar arasında birbirimize destek çıkıyoruz siz reklam gormemissiniz. Bunun neresi reklam pardon ? Ozaman neden kk de doktor o ve hastane önerileri diye bir bölüm var ? Ozaman başlı başına herkes reklam peşinde olur öyle değil mi. Böyle birşey olsa yasak olduğunu muhakak bilirdik. Ben bunda reklam falan görmüyorum. Tsk

Biz bayanlar arasında birbirimize destek çıkıyoruz siz reklam gormemissiniz. Bunun neresi reklam pardon ? Ozaman neden kk de doktor o ve hastane önerileri diye bir bölüm var ? Ozaman başlı başına herkes reklam peşinde olur öyle değil mi. Böyle birşey olsa yasak olduğunu muhakak bilirdik. Ben bunda reklam falan görmüyorum. Tsk
Haa ayrica aldigim sonuçlar karşısında çok mutluyum

Yol aldigimida belirttim ztn cnm

merhabalar nasıl gidiyor diyet kaç kilo verdiniz ? bi de doktor hastaneden çıkmış galiba öyle duydum vizite ücreti artmış baya kararsızım gidip gitmemekte ?

Back