Korona zamanı diye dönüşümlü çalışma vs yapıyor mu gittiginiz yer. Konuyla ilgili bilgim yok ama bu doneme özel bir uygulama olabilir mi acaba dedim. Inşallah düzelir bir an önceBaşlıkda da yazdığım gibi özel eğitim dersleri seansların işleyişi nden bilgisi olan arkadaşlar derdim varŞöyleki kızım 4 buçuk yaşın da ses ve sesletim de terepi alıyor ama ayda 12 seans hakkı olduğu halde konuşma terqpisinde 4 terqpi alıyor ayda çok az malesef .Naptıysak eşimde bende seansları çoğaltramıyoruz bilgi sahibi olan varmı engin tecrübelerinizle aydınlayım
Haftada kaç gün gidiyorBaşlıkda da yazdığım gibi özel eğitim dersleri seansların işleyişi nden bilgisi olan arkadaşlar derdim varŞöyleki kızım 4 buçuk yaşın da ses ve sesletim de terepi alıyor ama ayda 12 seans hakkı olduğu halde konuşma terqpisinde 4 terqpi alıyor ayda çok az malesef .Naptıysak eşimde bende seansları çoğaltramıyoruz bilgi sahibi olan varmı engin tecrübelerinizle aydınlayım
Yok alakası yok rapora göre imiş veriler derslerKorona zamanı diye dönüşümlü çalışma vs yapıyor mu gittiginiz yer. Konuyla ilgili bilgim yok ama bu doneme özel bir uygulama olabilir mi acaba dedim. Inşallah düzelir bir an önce
Haftda bir gün ayda 12 seans hakkı varHaftada kaç gün gidiyor
Şöyle üst üste aynı dersden 2 seans bı 2 seans başka bır ders alınmıyormuş. Onun için haftada ıkı gun gıtmen lazım kuzum. Ama bak dediğimi araştır başka kurum ve hastanelerde ek seans alınıyormuş. Devlet böyle bır hak vermış parasını ödüyorHaftda bir gün ayda 12 seans hakkı var
Kızımda grub seanslarıda var onlar covidedn dolayı bireysele döndü.Ek seans için nerden nasıl başvurulur acaba. bende çok yeni başladı kızım raporla ikinci gidişiolucak hiç bilmiyorum gelişimsel dil olduğu için özel öğretim hocası giricek diyor lar bir seansa haftada birinede konuşma terqpisti amq konuşma terqpisini daha çok alsın diye rapor aldık hiç bir anlamı yok raporla uğraşmanınAnneme sordum 12 seans değildir yanlış anlamış olabılır dıyor. Mısal benım kardeşim aylık kardeşim 8 seans gidiyor. Haftada bır gıder. Yanı 4 seans okuma yazma eğitimi 4 seans fızık tedavı alıyor aylık 8 seans yapıyır. Acaba böyle bır şey olabılır mı? Ama bak annem dıyor kı başka kurum ve hastanelerdende ek seans alınabiliyormuş. Benım kardeşimde hastanelerden istenmişti.
Peki haftada iki saati nasıl sadece konuşma terapistindeminyoksa özel öğretim hocasıda giriyor mu?Bilseydim bende o şekilde isterdim Ram da ama ünanın bilmiyordum gelişimsel dil yazınca özel öğretim öğretmeni seasıda almadı lazımmışOglumda dil terapisi egitimi aliyor Hafta 2 saat olarak. Ayda 8 saat yapar. Eger veliye az gelirse ucret karsiliginda seanslari artırabilirsiniz. Ben bire bir egitim istedigim icin 8 saat cikti. Eger grup egitimi de isteseydim 12 saat verilecekti.
Sağlık raporundan harıc ram raporun var mı?Kızımda grub seanslarıda var onlar covidedn dolayı bireysele döndü.Ek seans için nerden nasıl başvurulur acaba. bende çok yeni başladı kızım raporla ikinci gidişiolucak hiç bilmiyorum gelişimsel dil olduğu için özel öğretim hocası giricek diyor lar bir seansa haftada birinede konuşma terqpisti amq konuşma terqpisini daha çok alsın diye rapor aldık hiç bir anlamı yok raporla uğraşmanın
Tamam sızde grupta var anladım şimdi sosyal hızmetlerınden ek seanslar ıcın bılgı alabılırsın . Ne yapabılırız dıye orayla görüş canımKızımda grub seanslarıda var onlar covidedn dolayı bireysele döndü.Ek seans için nerden nasıl başvurulur acaba. bende çok yeni başladı kızım raporla ikinci gidişiolucak hiç bilmiyorum gelişimsel dil olduğu için özel öğretim hocası giricek diyor lar bir seansa haftada birinede konuşma terqpisti amq konuşma terqpisini daha çok alsın diye rapor aldık hiç bir anlamı yok raporla uğraşmanın
Bizimde 12 seans ayda dil modülünde alınan raporlar kapatılıyor denildi bize tekrar başvurup otizmde nasıldır bilemiyorum.Karşılayabilmeniz büyük şansOğlum 31 aylık ve 6 haftadır özel eğitim alıyor. Biz otizm şüphesi ile başlamıştık ama çok şükür o şıkkı ekledik. Öncelikle denver 2 gelişim testi yapıldı ve öğretmenlerin değerlendirmesine göre aylık 16 saat bireysel eğitime karar verildi. Otizm konusu ileride karşısına çıkar diye ücreti kendi imkanlarimiz ile karşılıyoruz, bu nedenle rapor konusunu tam bilmiyorum ama aylık 8 saat bireysel, 4 saatte grup derslerini rapor alarak ücretsiz alabiliyorsunuz sanırım. Bunun üstündeki saatler için ek ödeme yapmanız gerekebilir. Ortalama ders ücretleri 200-250 TL civarında ve Mart'ta ücretler değişecek demislerdi. Ayrıca günde sadece 1 saat ders veriyorlar sanırım, üstü çocuğu yordugu için pek istenmiyor. Biz bu nedenle haftada 4 gün şeklinde gidiyoruz.
Yok rapordan dolayı o şekilde görünüyor resmiyette neyse o diyor eğitim merkezi8 saat bireysel , eğer grupta eklenmiş ise 4 saat grup alma Hakkı var. Konuşma terapilerinin ücretleri Farklı ve konuşma terapistinden mi alıyorsunuz. 4 saat almanızın nedeni ücret farklılığı olabilir.
Sız bakın bır sosyal hızmetlerle görüşün durumunuzu anlatın ne yapalırız vs konuşun bilgi alın belkı yardımcı olurlar başka kurumlardan ucretsız ek seans ayarlanırYok rapordan dolayı o şekilde görünüyor resmiyette neyse o diyor eğitim merkezi
Yarın gidip kurumun müdürü ile grüşüceğim sensların devletin verdiklerini gösterecek inşallah çoğalır seanslar olmadı rama gidip raporu değiştiricwm olmadıyarın bide sosyal hizmetleri arayım hangi no aranır neere aranırSız bakın bır sosyal hızmetlerle görüşün durumunuzu anlatın ne yapalırız vs konuşun bilgi alın belkı yardımcı olurlar başka kurumlardan ucretsız ek seans ayarlanır
Bulunduğunuz ilçenin sosyal hızmetlerının numarasını ınternetten bakın ıstersenız. Durumunuzu anlatın denemekte fayda var. Sonuçta pedagogda az buluyorYarın gidip kurumun müdürü ile grüşüceğim sensların devletin verdiklerini gösterecek inşallah çoğalır seanslar olmadı rama gidip raporu değiştiricwm olmadıyarın bide sosyal hizmetleri arayım hangi no aranır neere aranır