- 14 Mayıs 2008
- 2
- 0
- 38
- Konu Sahibi hatice00986
slm arkadaşlar... aranıza yeni katıldım... 4 aylık hamileyim... her ay düzenli olarak sağlık ocagına gidip gerekli tahlilleri yaptırıyodum... Allah'a şükür pek bir sorunum yoktu... sadece kanım düşük çıkıyodu... artık özel doktoro gitmenin zamanı geldiğini düşündüm... ve bir doktora gittim... ama gittiğim doktor sadece ultrasyona soktu beni ve bebeğimin cinsiyeti tahminen söyledi... Allah'ın izniyle bir kızım olacak :) ... kafamım takıldıgı yer ise doktorum ultrasyondan başka hiç birşey yapmadı... yani ne kan tahlili nede idrar testi... bunları yapması gerekmezmiydi arkadaşlar... kanımım düşük oldugunu söylememe ragmen yinede test yapmadı ve herşeyin yolunda oldugunu söyledi... sadece ultrasyonla herşey belli oluyomu arkadaşlar... yani kısacası özel doktor olmasına ragmen ultrasyondan başka hiçbirşey yapmaması beni biraz tedirgin etti... acaba yanlış doktormu buldum kendime diye düşünmeye başladım... yoksa bütün özel doktorlarda bu şekildemi tedavi ediyo... arkadaşlar bu ilk çocugum olucak... bu yüzden bir aksilik olmasını hiç istemiyorum... ne olur bana yardım edin ve yönlendirin...